Som sidste år og siden starten i 2011, vender Icelandair tilbage til Billund efter vinterpausen: Det er en blid start med to ugentlige afgange fra 8. maj, men fra 23. maj øges til tre ugentlige afgange. I de tre sommemåneder (juni, juli og august) er der skruet op for frekvensen med hele fire ugentlige afgange i alt nemlig mandag, onsdag, fredag og lørdag. Fra 5. september og frem til efterårets sidste afgang 26. oktober er der igen to ugentlige afgange Billund til Keflavik, Island.

Har man planer om, at holde jul og/eller nytår på islandsk kan det også lade sig gøre for Icelandair har tre ekstra lørdagsafgange fra Billund 19. og 26. december og 2. januar. Både de ordinære afgange fra maj til oktober og de tre juleafgange har forbindelse til Icelandairs nordamerikanske destinationer. Foretrækker man at ønske godt nytår på Times Square i New York eller under en palme i Florida kan det altså også lade sig gøre.

Stopover i Island på vej til eller fra Nordamerika er er altid en mulighed, oven i købet uden ekstra billetomkostninger.

Icelandair flyver fra ni byer i Skandinavien og Finland – heraf Billund og København og kan tilbyde 14 nordamerikanske destinationer: New York (JFK og Newark), Boston, Washington D.C., Orlando, Minneapolis/St. Paul, Denver, Anchorage, Seattle og Portland (fra 19. maj) og Vancouver, Edmonton, Toronto og Halifax i Canada.

Se alle destinationer, priser og fartplaner på icelandair.dk.

(Foto: Icelandair )