Fredag meddelte Elgiganten, at den kendte kæde bliver den første af en række butikskæder, der bekræfter, at de bygger i Fredericia. Det bliver på Vejlevej efter Biltema, at fredericianerne inden julehandlen kan besøge en helt ny Elgiganten – og glæden er stor.

Hos Business Fredericia er Erhvervsdirektør Kristian Bendix Drejer stolt. Han glæder sig over, at byen får en butikstype, som har været savnet siden FONA lukkede i Danmarksgade. 

-Betydningen af, at Elgiganten kommer til byen må ikke undervurderes. Vi har i en årrække arbejdet på at tiltrække netop  virksomheder som Elgiganten og fremvist mulighederne på bl.a. Vejlevej, da butikstypen har været en mangelvare i Fredericia og som borgerne har efterspurgt. Det er et ønske, der har ligget højt på borgernes ønskeseddel. Manglen på en unik elektronikforhandler har haft de konsekvenser, at flere er kørt til vores nabobyer, eksempelvis Kolding og når man nu alligevel har været lige ved siden af Kolding Storcenter, valgte mange at handle alle mulige andre varer. Så der følger megen merværdi med ved at få etableret Elgiganten i byen. Jeg er sikker på at flere vil handle lokalt i Fredericia samlet set, men også, at flere vil komme til udefra. Med andre ord er Elgiganten en meget vigtig virksomhed at få til byen, siger Kristian Bendix Drejer.

Læs også

Den glæde deles af tre handlende, som AVISEN møder på Biltemas parkeringsplads, hvor der i disse dage kun er “click n collect”. En fortæller, at det er en stor nyhed for byen, og det vil medføre både arbejdspladser og gode muligheder for at købe fede gaver året rundt. En anden, at det var på tide, imens den tredje i flokken, vi møder holder fast i, at Elgigantens komme er godt for byen som helhed, men også for hendes børnebørn. 

På de sociale medier er der også stor tilfredshed med kædens beslutning om at åbne i Fredericia. 

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer