Shawarma nr. 1 åbnede i starten af juli. Familien Hassan har fået en god start på deres projekt, og de går nu og finpudser menukortet og overvejer flere nye tiltag så som udbringning.

v

I juli slog Shawarma nr. 1 dørene op i Danmarksgade 27b, der tidligere har huset blandt andet Afandi indtil restauranten flyttede over på den anden side af Danmarksgade, der har et kolorit område omkring spisestederne, som gør, at det kaldes lille Nørrebro pga. udbuddet af butikker og restauranter.

Hurtigt har den nye Shawarma fået succes, og det er noget som Abdullah glæder sig over. Siden åbningen er han startet med at læse, og det gør, at han har rigeligt at se til sammen med sine brødre Mohammed og Ali. Og ikke nok med, at de har skullet levere lækkerier over disken, så har praktiske ting som risikovurdering i forhold til kvalitetskontrol været ting, som de har skullet sætte sig ind i.

Den første tid har også budt på besøg fra Fødevarestyrelsen. Første gang var den 25. august, hvor Shawarma nr. 1. fik en middelglad smiley, da der ikke var et tilstrækkeligt antal håndvaske, der er placeret hensigtsmæssigt, og det har medført, at der er sat en ekstra vask op. Den 8. oktober fulgte Fødevarestyrelsen op på forholdet, og det medførte en glad smiley.

»Vi er glade for den hjælp vi har fået i den forbindelse. Vi har blandt andet fået hjælp af folk fra Medborgerhuset i Korskærparken, hvor der er et køkken og derfor har de erfaring, der kunne hjælpe os. Det er vi taknemmelige for,« siger Abdullah og kommer ind på, hvad folk specielt kommer ind for at købe:

»Det er specielt manaish og vores ruller, som folk kommer for at købe. Flere har efterspurgt retter med ris, og så overvejer vi, om vi skal lave sandwich med nogle af de råvarer, som vi har i forvejen.«

Selvom Shawarma nr. 1 er et forholdsvis nyt sted, så føler Abdullah, at stedet har fået et godt ry allerede nu.

»Vi har haft kunder fra de omkringliggende byer, men også fra Aarhus eksempelvis. Vi tror på, at vores koncept med priser, hvor alle kan være med, er med til at tiltrække kunder,« forklarer Abdullah og slutter:

»Jeg håber, at vi kan være med til at skabe et godt omdømme her på lille Nørrebro. Vi står i hvert fald klar herinde, hvor der er sprit fremme og god hygiejne generelt.«

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer