Selv om de danske myndigheder tillader, at parken kan åbnes for gæster i bil, har GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA besluttet at udskyde åbningen til juni, hvor der satses på fuld åbning af parken.    Alle muligheder er vendt, og det er nu besluttet, at årets sæsonåbning af GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA bliver mandag den 8. juni.

– Vi havde glædet os meget til at åbne, og vi beklager, at det gang på gang er blevet udskudt. Men vi er nødt til at henholde os til retningslinjerne fra myndighederne, og ifølge dem vil parken først kunne blive åbnet om nogle uger, siger direktør i GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA, Richard Østerballe.

Kan ikke åbne for kørende
Flere har undret sig over, hvorfor GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA ikke åbner for kørende gæster. Og parken er gentagne gange blevet spurgt, hvorfor der ikke bare åbnes for biler ligesom i Knuthenborg Safaripark.
Det er en mulighed, der er vendt. Men også en model som desværre ikke kan lade sig gøre i praksis.

– De retningslinjer, vi nu har modtaget fra Kulturministeriet, giver os desværre ikke mulighed for at gennemføre en delvis åbning af parken på en sådan måde, at vi kan sikre gæsterne en god zoooplevelse, siger direktøren og tilføjer:

– Vi har målt op i hele parken og lavet masser af beregninger for, hvordan det kunne fungere. Men vi vurderer, at det logistisk ville blive meget kompliceret og svært at gennemføre. Vores park er anderledes indrettet end Knuthenborg, og derfor kan vi ikke bare gennemføre samme model for en delvis åbning. Så vi går efter den fulde åbning i juni.

Spændende nye oplevelser
Den udskudte åbning betyder, at GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIAs mange trofaste gæster må væbne sig med tålmodighed lidt endnu.
Til gengæld kan de så se frem til at opleve spændende nyheder i parken i denne sæson – et nyt bongoanlæg, en nyetableret sti der forbinder parken og mange nye dyreunger.

– Vi er så glade og taknemmelige for al den støtte og opbakning, vi har modtaget i denne svære tid. Og vi håber, at vi trods ventetiden kan give vores gæster en masse gode oplevelser igen, så snart vi må åbne, siger Richard Østerballe.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer