Når GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA endelig kan slå portene op fredag den 29. maj kan gæster glæde sig til at opleve et nyt bongoanlæg med en nyetableret gangsti.

Efter måneders nedlukning og usikkerhed er det nu sikkert og vist; GIVSKUD ZOO – ZOOTOPIA slår portene op fredag den 29. maj 2020 kl. 10.00

– Det er simpelthen så skønt, og vi glæder os virkelig til igen at kunne tage imod vores gæster. Det har været en meget svær tid, og vi håber, at vi med den kommende åbning kan indhente noget af det tabte, siger direktør Richard Østerballe Når parken åbner, kan gæster glæde sig til at opleve et helt nyt bongoanlæg. Det er etableret i forbindelse med en ny sti, der forbinder to af parkens store parkeringsområder. 

– Det har længe været et ønske både fra vores og vores gæster side at man kunne gå hele vejen gennem parken. Og det bliver nu muligt med den nye sti, siger direktøren og tilføjer: 

–  Samtidig er vi utrolig glade for at kunne vise vores nye anlæg, som i den grad viser bongoerne i et mere naturligt miljø. Det er en skovantilope, og det nye anlæg giver bedre mulighed for at vise, hvordan den truede art lever i naturen i Afrika. 

Forberedelser i de kommende dage 
Den forestående åbning betyder, at parken nu får rigtig travlt. 

– Vi har hjemsendt mange medarbejdere, og dem skal vi nu have kaldt ind igen for at gøre klar til parkens åbning. Vi skal både klargøre parken, som vi plejer  før hver sæsonåbning- med bestilling af varer, rengøring, finpudsning og så videre. Og så skal vi gøre den klar ud fra retningslinjer fra myndighederne i forhold til COVID-19 og smittebeskyttelse. Så der er nok at se til. Derfor kan vi heller ikke bare åbne parken fra den ene dag til den næste, siger Richard Østerballe. 

Åbningen den 29. maj 2020 er en fuld åbning af parken, hvor også salgssteder vil holde åbent. Dog vil der være visse restriktioner, som parken skal overholde. For eksempel bliver det i første omgang ikke muligt at gennemføre fodringer med formidling samt ture bag kulisserne på grund af forsamlingsforbuddet. Men når det hæves den 8. juni,vil parken se på at udvide aktiviteterne for gæster.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer