Når GIVSKUD ZOO slår portene op i vinterferien uge 7 bliver det med ekstra mange aktiviteter, og der bliver adgang for gæster på et større område end ved tidligere vinterferiearrangementer.Så der bliver god mulighed for at opleve masser af dyr og se dem i deres flotte vinterpels.  

Store dele af GIVSKUD ZOO bliver åbent for gæster, og der vil være flere daglige fodringer og aktiviteter for hele familien ved Vinterferie i zoo. Det finder sted fra mandag den 12. til fredag den 16 februar 2018 – alle dage fra kl. 10 til 15.
– Vi vil gerne give vores gæster en  rigtig god oplevelse. Så vi har prøvet at udvide programmet i år, så der bliver en masse aktiviteter for hele familien. Samtidig åbner vi større dele af parken, end vi har gjort ved vinterferiearrangementer tidligere, fortæller biolog i GIVSKUD ZOO, Nadia Schilling.

Hjælp dyrepasseren med at lave mad

Programmet til Vinterferie i zoo byder blandt andet på flere daglige fodringer, og gæster kan også kigge med, når elefanter skal trænes eller fodres. Man kan få lov til at give en hånd med, når dyrepasserne skal lave mad til dyrene. Og så bliver det muligt at se og røre forskellige effekter fra dyr som pels, knogler og kranier.
Besøg de åbne staldeOver efteråret var det en stor succes med åben næsehornsstald, så gæster kunne opleve den legesyge næsehornsunge Savannah. Det bliver muligt at se hende igen, når der i vinterferien vil være åben stald. Desuden kan gæster komme tæt på de farlige løver, for også løvestalden bliver åbnet.

Kør rundt med parkens shuttlebusser

I vinterferien er kun er muligt at besøge parken til fods, så safaritur i egen bil er ikke muligt. Gæster skal parkere deres biler ved hovedindgangen.I stedet bliver der indsat gratis shuttlebusser, som kører mellem områderne i parken – og også inde i løveanlægget, hvor parkens store løveflok kan opleves.
Hygge for hele familienFastelavn finder sted lige inden Vinterferie i zoo, så i den anledning bliver det muligt for børn at lave deres eget fastelavnsris. Desuden bliver der rigtig skruet op for hyggen med lanterner og bålfade, hvor man kan varme sig og riste skumfiduser.

Hele programmet for Vinterferie i zoo findes her