Give Steel A/S er med i finalefeltet til CSR People Prize for virksomhedens sociale indsats, hvor mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet får en chance for at bevise sig. Prisen uddeles til Cabis årskonference den 24. marts 2021.

CSR People Prize har eksisteret siden 1999 og er Cabis hyldest til virksomheder, der gør en særlig indsats for, at udsatte kan få en chance på arbejdsmarkedet. Det kan fx være virksomheder, der ansætter mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet, fastholder ansatte, som risikerer at miste jobbet, eller som forebygger fx nedslidning, stress eller mistrivsel.

Erhvervslivet og forskningsverdenen er stærkt repræsenteret i juryen bag prisen, som har været på en hård opgave med at indsnævre feltet af de mange indstillede virksomheder til de ni endeligt nominerede. En af de nominerede er Give Steel A/S.

Socialt ansvar solidt forankret i virksomhedens DNA

Give Steel A/S, med i alt 448 ansatte, har en lang tradition for at tage et socialt ansvar, og virksomheden åbner gerne sine døre for fx udsatte unge, flygtninge, personer med fysisk eller psykisk handicap, misbrugere eller tidligere kriminelle. I dag har virksomheden 58 ansatte, som på den ene eller den anden måde har været på kanten af arbejdsmarkedet. Ud af disse er 30 lærlinge.

Virksomheden gør desuden en stor indsats for at forebygge sygefravær og fysisk nedslidning blandt medarbejderne. Derudover har Give Steel A/S også tiltag, som skal fremme sundheden blandt medarbejderne.

Give Steel er nomineret i kategorien med mere end 250 ansatte og udmærker sig også ved positive data for deres sociale ansvar målt gennem Benchmarkmodellen. Det gælder fx antal af praktikforløb, der ender med ansættelse i virksomheden.

Formår at tage ansvar på mange parametre

I det hele taget har juryen bemærket, at Give Steel A/S har en meget bred indsats og tager et socialt ansvar på en lang række parametre. Det gælder fx også indsatsen for at uddanne lærlinge og filosofien om at give mennesker en chance for uddannelse og arbejde med initiativet ’We grow people’.

CSR People Prize uddeles i år i tre kategorier:

  • Virksomheder med mere end 250 ansatte
  • Virksomheder med op til 250 ansatte
  • CSR People Særpris – Cirkulær økonomi og arbejde til flere.

    Give Steel A/S er sammen med Elis Danmark og Salling Group nomineret i kategorien for virksomheder med mere end 250 ansatte.
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer