Fredericia Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Sydøstjyllands Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Vicepolitikommisær Finn Ellesgaard oplyser, at det er nogle tynde døgnrapporter for tiden, men der er enkelte sager fra Fredericia i dag.

Sådan ser det ud hos Fredericia Vinhandel torsdag morgen. (Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen / Fredericia AVISEN)

Onsdag mellem klokken 22:12 – 22:20 har der været forsøg på indbrud hos Fredericia Vinhandel i Danmarksgade. Glasset i døren er pillet ud, men da der er gitter på indvendig side kunne man ikke komme ind.

“Det er en irriterende dør at komme ind til. Vi har anmeldt det, og har sikret alt, og der er ikke stjålet noget. Vi holder åbent, så man kan komme ind, selvom det ser vildt ud. Jeg bestiller håndværkere nu til at lave døren, men det er træls i en tid, hvor vi skal stå sammen,” siger indehaver af Fredericia Vinhandel, Henrik Petersen, til Fredericia AVISEN.

Den sidste hændelse på døgnrapporten er tyveri fra en personbil på Nørre Allé på en parkeringsplads. Det er sket mellem tirsdag klokken 10:30 og frem til onsdag klokken 09:35. To ruder er knust i bilen, og man har rakt ind og stjålet effekter.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Sydøstjyllands Politi ved den daglige pressebriefing.

Leave a Reply