Fredericia AVISEN har været forbi massageklinikken Gimas i Købmagergade. Her tilbyder Gitte Andersen fysiurgisk massage, og nyheden som er baby- og børnemassage.

Gimas klinik. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Gitte Andersen, som er uddannet massør, har mange års erfaring inden for branchen. Klinikken viser de mange uddannelser som Gitte Andersen har dygtiggjort sig med gennem årene det er noget som fanger ens blik.

Gitte Andersens diplomer. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Med den rolige atmosfære inde i klinikken, den stille musikken, som der kan høres i baggrunden, og det dæmpende lys, små stearinlys som er tændt i klinikken, gør det hele mere afslappende og hyggeligt.

Vi kommer til at tale om de forskellige massager som Gitte Andersen har i klinikken og hvad Gitte kan hjælpe sine klienter med, når de kommer ind til hendes klinik.

”Jeg laver fysiurgisk massage, og det er en dybdegående massageform. Jeg laver også akupunktur, og så har jeg en nyhed til børnene”, fortæller Gitte Andersen

”Navnet GIMAS, der er ikke meget betydning bag det. Det er bare en lille forkortelse af mine to bogstaver i mit navn, og så de tre bogstaver fra massage”, fortæller Gitte Andersen og griner.

Børne- og babymassage samt BMS-akupunktur

Gitte Andersen kommer ind på at børne- og babymassage er en af de nye ting i klinikken. Det er stadig noget, som lige skal komme op at køre.

”Jeg har et par klienter, der kommer med deres børn, men det er for det meste også gravide, som jeg giver massage til, men det er almindelig massage og alt med måde selvfølgelig. BMS-akupunktur er nyere, smertebehandling og nålene bliver ikke sat, der hvor smerten er, og der bliver kun sat nåle i arme/ben ører samt på hovedet”, fortæller Gitte Andersen om BMS-akupunkturen.

Når klienten får en behandlings massage så er det noget som skal vedligeholdes hver 6. uge. Alle alders grupper kommer ind til klinikken, og det kan være alt fra mænd, kvinder, unge til helt små børn.

”Jeg har mine faste klienter, og der er også noget erhverv, så ringer de til mig, og jeg kører så ud til dem efter bestilling, som så bliver til en fast aftale”, fortæller Gitte Andersen.

Almindelig massage

Alle de klienter, som kommer ind til klinikken, får en almindelig behandlende massage som er med til at løsne alle de spændinger du her i kroppen.

”Mine massager er med til at fjerne spændinger og lindre spændingshovedpine, men også bare med til at slappe af, hvor det giver øget velvære” fortæller Gitte Andersen.

Alle de spændinger, som der fjernes, fjerner Gitte Andersen med forskellige massagecremer og olier. Men der ligges også mærke til produkterne fra Aloe Vera, som er en plante, der i årtusinder har været kendt for sine helende egenskaber.

”Aloe vera-cremene bruger jeg efter mine massagebehandlinger, det er med til at give en afslappende og helende krop”, fortæller Gitte Andersen

Aloe Vera produkter. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

”Jeg selv har et energi-armbånd, og det kan virkelig mærkes efter en hel dags arbejde med ens hænder. Så kan jeg mærke den beroligende energi, som der sendes til hele min krop, det er dejligt”, fortæller Gitte Andersen og viser mig energi-armbåndene.

Last Energy Band. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN

Energi-armbåndene er mærket af Lasota, og de er med til at give dig en beroligende hverdag. Har du mangel på søvn ville de også kunne hjælpe dig, og give dig en balance i hverdagen.