Ordet respekt går ofte igen når personer med ikke vestlig baggrund ser sig selv i forhold til danskeren. De forventer vores respekt, men hvad er det vi skal respektere. At respektere et menneske er en kompleks størrelse. Jeg respekterer at man som borger bidrager til det samfund der tager ansvaret for de syge, der tilbyder børnehaver, skoler, fagskoler og universiteter, infrastruktur, forskning, politi, brand og redning og vores Forsvar med mere. Et samfund med love og regler der sikrer demokratiske rettigheder og respekt for kønnene. Helt kort drejer det sig om, at tilslutte sig det danske samfund og dermed gøre sig umage for at kunne forsørge sig selv og sin familie og overholde vores love.

Der er stor forskel på i hvilken grad personer med ikke vestlig baggrund vælger at tilslutte sig det danske samfund. Meget tyder på, at forskellene udspringer fra religiøse holdninger.

Talrige eksempler viser at dele af muslimske samfund reelt er parallel samfund til det danske, hvor eneste kontakt er en ensidig tilstrømning af livslange sociale ydelser der modregnes med organiseret kriminalitet, der skaber stor utryghed og koster samfundet dyrt.

Manglende evne og vilje til tilslutning til den danske samfundsorden giver sig til udtryk i fraværet af at forstå og tale dansk og fravalget af at bidrage til samfundet med respekt for danskere og danske værdier. Det er sådan set os der betaler ”festen”.

Nye Borgerlige stiller som et krav, at alle der af den eller anden grund kommer til Danmark skal forsørge sig selv og kriminelle udlændinge skal udvises efter første dom.

I den seneste af mange afsløringer om imamers samfundsnedbrydende og direkte ulovlige aktiviteter vækker det nu en bred politisk og mellemmenneskelig forargelse, at en kvinde i Odense er tvunget til at skrive under på en shariakontrakt for at blive skilt fra sin mand. Desværre er der mange muslimske kvinder der undertrykkes med skilsmissekontrakter (Fredericia Dagblad 26/9 2020). Det er GHETTOENS USKREVNE LOV og et eksempel på islamisme af værste skuffe. Det samme er det, når kvinder udsættes for massiv social kontrol som f.eks. fratagelse af retten til frit at vælge påklædning, at være sminket i det offentlige rum, at cykle, at finde en ikke muslimsk kæreste osv. Der tales om at disse kvinder byder sin familie skam og efterfølgende må tage straffen derfor. Kefa Abu Ras har som en muslimsk kvinde sat sig for at oplyse samfundet om, at ovenstående nedværdigende behandling af kvinder er en helt ”normal” procedure i muslimske kredse. Det er modigt og det fortjener respekt. Kefa Abu Ras er en muslimsk rollemodel i en dansk kontekst der har valgt at afsløre og tydeliggøre omfanget af det sorte islamistiske parallelsamfunds sharialovgivnings omfang i Danmark.

Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
3 måneder siden

Forhåbentlig får sådan noget snask som Karsten Byrgesen ikke mulighed for at komme i Fredericias kommunalbestyrelse.

Jens Jørn Pedersen
Jens Jørn Pedersen
3 måneder siden

Kære Karsten Byrgesen, du skulle se dig for god til at sprede had i stedet for at drive oplysning.
Nu er det desværre sådan, at Jødedom, Kristendom og Islam udspringer af det samme og det samme område.
Når du fremturer med, at det er Islam, der danner den kultur, som du kritiserer, så er det mangel på viden. Men Islam og Det Gamle Testamente driver cirka lige meget dårlig kultur ind i Verden. Islam, Kristendom og Jødedom bringer alle ubehageligheder ind i Verden.
Det du rent faktisk gør er at fortælle, at du intet kender til Islam, men du kritiserer en kultur, der ligesåvel kunne bygges op omkring Kristendom.
Tredje Mosebog kap. 26 vers 27: Og hvis I alligevel ikke adlyder mig, man handler genstridigt mod mig, (vers 28) så vil jeg også i vrede handle genstridigt mod eders synder. (vers 29) I skal fortære eders sønners kød, og eders døtres kød skal I fortære. (vers 30) Jeg vil lægge eders offerhøje øde og tilintetgøre eders solsøjler; jeg vil dynge eders lig oven på ligene af eders afgudsbilleder, og min sjæl skal væmmes ved eder.
Du glemmer fuldstændig alle de andre parallelsamfund som: Frimurerne, Od Fellow, Rockergander etc. etc.