Forside Erhverv GH Wood er ved at gøre klar til åbning: Det her er...

GH Wood er ved at gøre klar til åbning: Det her er et nyt kapitel

DEL
Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

GH Woods bygning på Vesterballevej brændte d. 9. januar helt ned i forbindelse med den store industribrand. Nu står GH Wood klar til at åbne i et midlertidigt lokale på Gl. Landevej 55, og det betyder, at indehaver Dennis Granhøj nu kan starte et nyt kapitel med kæresten Maja, som han driver GH Wood med.

Showroomet er stort set klar og det sidste finish mangler i receptionen. Dennis Granhøj sidder klar i sin bil på parkeringspladsen ved lokalet på Gl. Landevej. Sammen går vi ind i det, der er GH Woods midlertidige lokale indtil det gamle lokale på Vesterballevej står klar om 8-12 måneder, efter den forfærdelige brand tilbage i januar.

GH Wood er klar til at åbne på Gl. Landevej 55, som kan ses fra den trafikerede Snoghøj Landevej. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Lige nu prøver vi at glemme det og bare komme videre. Det her et er nyt kapitel, og vi skal glemme det gamle og få det her op at køre. Vi skal fokusere på virksomheden og få tjent penge,” siger Dennis.

Siden branden har bekendte, venner og familie spurgt ind til situationen omkring GH Wood.

“Alle spørger til, hvordan det går og ikke går. Hvad status er på bygningen er lidt svært at sige, fordi vi ikke har hørt noget fra forsikringen. Vi håber, at det snart sker så ved vi, hvor vi står henne,” forklarer Dennis.

Det at GH Wood kort tid efter branden fik lejemålet på Gl. Landevej 55 er noget, som indehaveren glæder sig over.

“Det er virkelig rart. De første par uger gik bogstaveligt talt med at klø sig selv i røven og være godt træt af det hele. Lige siden vi har skrevet under kunne vi komme videre, og dagene er gået stærkere. Det at gå der hjemme og lave ingenting er kedeligt i længden,” fortæller Dennis.

I showroomet er der flere eksklusive borde klar. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Vi står i showroomet, der ligger med udsigt til Snoghøj Landevej. Det er stort set klar, og i showroomet er der en del møbler klar.

“Vi har lavet fire af bordene selv, og så har vi nogle planker på vej hjem fra Tyrkiet,” siger Dennis og kommer ind på, hvad der er specielt ved plankerne fra Tyrkiet:

“De er nogen helt specielle. Det er én stor planke, der er op til 130 cm i bredden, og så er de rigtig rustikke. Vi er spændte på, hvordan de bliver taget imod.”

Showroomet er næsten klar. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvordan er det igen at have noget mellem fingrene?

“Det er rart, fordi der pludselig er gået en måned, hvor man ikke har lavet noget. Så det er virkelig godt at komme i gang,” siger Dennis.

GH Woods midlertidige placering glæder Dennis sig over. Både beliggenheden til Snoghøj Landevej og tilgængligheden fra motorvejen er i top.

“Vi er rigtig glade for placeringen. Vi har allerede nu oplevet, at mange har været forbi og kigge her, når der har været lukket. Fordelen her er, at man kan se det ude fra, og selvom vi har lukket, er der mange folk her om aftenen, fordi vi har natbelysning. Når vi får folie på facaden ud til Snoghøj Landevej får det også den fordel, at bilisterne kan se, hvem vi er,” lyder det fra Dennis Granhøj.

GH Wood holder åbningsreception i det nye lokale på Gl. Landevej 55 lørdag d. 23. februar fra klokken 11:00 – 17:00, hvor der vil være noget godt til ganen.

www.eventc.dk
Skal du med til nogle fede koncerter? Klik her og se mere.
DEL