Møbelbutikken GH Wood hører hjemme på Vognmagervej tæt på Den Gamle Lillebæltsbro. GH Woods koncept går ud på, at de skræddersyer møblerne til den enkelte kunde.

“Vi kører ret meget i den stil med, at det ikke ligner alle andres.”

Sådan indleder Dennis, der ejer GH Wood sammen med Maja samtalen med Fredericia Avisen, da vi lagde vejen forbi showroomet.

“Man kommer ikke herind for at få et Biva-lignende bord. Man kan derimod få et unikt bord, der er fuldstændig skræddersyet til en,” fortæller Dennis og fortsætter:

GH Wood
Et eksempel på et af GH Woods borde. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

“Man kan komme herind og sige, at man vil have et bord på 140 cm i bredden og hvis man vil have 180 cm i bredden, ja så får man det. Så får de det også alt efter, hvor mange planker de vil have, og så er der nogle forskellige ben at vælge imellem.”

GH Wood åbnede i august 2016. Dengang var det en bibeskæftigelse for Dennis og Maja, men nu arbejder de begge fuldtid i butikken.

“Vi gik egentlig at lavede lidt ved siden af for sjovt. Vi prøvede at se hvordan det ville gå, og det gik rigtig godt. Siden har det udviklet sig, og vi har mange faste kunder, som følger med i hvad vi har og ligepludselig dukker det rigtige op,” forklarer Dennis og kommer ind på drømmene med GH Wood:

GH Wood
Sådan ser træet ud, når GH Wood modtager det. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia Avisen

“Vi drømmer om at kunne have så stort udvalg, at der er til alle og enhver smag. Vi vil stadig begrænse det med, at der pludselig ikke er 20 egetræsborde herinde. Planen er at komme ud med vores listebeklædning til kunder,” udtaler Dennis.

GH Wood har én fast åbningsdag i showroomet i ugen. Det er søndag fra klokken 11-14, mens der de øvrige dage er åbent i showroomet efter aftale.

Læs mere om GH Wood på deres hjemmeside.