Get Outdoor i Kanalbyen forsøger sig på fredag med et nyt tiltag. Det er muligt at tilmeld sig en fisketur i Lillebælt, hvor man fisker fra en sit on top kajak.

Har du ferie og lyst til at komme ud og fiske fra en sit on top kajak?

Så mødes har Get Outdoor et tilbud, som er lige noget for dig. På fredag mødes klokken 06:00 går turen ud til forskellige områder på steder, hvor man normalt ikke vil komme ud.

Efter selve fisketuren går turne op på land, hvor fisken, som bliver fanget, bliver tilberedt over bål. Arrangementet forventes at slutte omkring klokken 12:30.

Axel Gantzel Enevoldsen vil være guiden på turen. Axel er fra lokalområdet, og har fisket i Lillebælt. Indehaver af Get Outdoor, Sune Østergaard, vil være med som kajakinstruktør, og står for alt udstyr til sit on top kajakker, redningsveste mm.

Man skal have fiskestang og udstyr hertil. Der vil dog være madding i form af sildstykker. Målet er at fange markralder, havørreder og torsk.

Der er fem ledige pladser på turen, der koster 299 kroner mod normalt 695 kroner. Tilmelding sker til Sune Østergaard på 50450355 eller ved henvendelse i Get Outdoor.

Prisen er inkl.:
– Sit on top kajak med fiskestangholder, pagaj og vest  
– Brænde til bål 
– Madding 
– Lokal guide
– Kajak instruktør 
– Fish finder 
– Telerken og bestik 
– En øl/eller sodavand til maden. 

Prisen er eksklusiv:
– Fiskeudstyr
– Andet madding eks. blink, flue, prop, orme. 
– Køb af fisk hvis vi ikke fanger 
– Kniv til madlavning 

www.fcfredericia.dk