Fredag morgen klokken 06:00 var der afgang fra C-Byen i Fredericia, hvor Sune Østergaard sammen med tre andre drog ud på Lillebælt for at se om ikke der kunne hives fisk i land fra en kajak.

Solen skinnede, og temperaturen rundede 25 grader, da Sune igen bevægede sig ind i Gammel Havn omkring klokken 10 fredag formiddag. Selv havde Sune taget den mindste kajak, men samtidig også den med ekstra pontoner til at hjælpe med balancen. Ellers havde han en helt almindelig sit-on-top kajak, en med pedaler og en motordrevet kajak på vandet.

Med sig havde de hver en fiskestang, og et stort håb om at fange frokosten i Lillebælt, men der måtte de vende skuffede tilbage, for der var ikke noget der bed på krogen – men humøret var højt alligevel.

“Vi havde en super god tur”, siger Sune og fortsætter:

“Vi startede med en kop kaffe, inden vi pakkede kajakkerne og sejlede afsted ud i Lillebælt. Så lå vi derude et par timer i det her mega flotte vejr. Så det har været en super dag på vandet”.

“Nu havde vi ikke held med at fange noget i dag, men vi prøver helt sikkert igen en anden gang. Det var en vildt god måde at starte dagen på”, lyder det fra Sune.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia