Forside Fredericia Get Outdoor i Kanalbyen bød på bålmad

Get Outdoor i Kanalbyen bød på bålmad

DEL
Foto: Thomas Lægaard - Fredericia AVISEN

Sune Østergaard er indehaveren af Get Outdoor, som fylder godt i C-Byen med sine havkajakker og udendørsaktiviteter. Vi var forbi og foruden en god samtale blev vi også budt på bålmad.

Sune Østergaard og hans butik Get Outdoor holder åbent sammen med East Coast Surfers, der er god synergi i de to forretninger. Martin Stephansen som ejer Eastcoast Surfers er i dagens anledning erstattet af Martin Birkerod Vinter og udover at samarbejde i butikkerne så er det de to herrer der er dagens kokke.

Sune laver små tynde stykker træ til optænding. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Sune sidder på hug og laver optændingspinde med fine slag med øksen, der går ikke længe før der er flammer i bålfadet. Sune forhandler bålgryder og meget andet outdoorudstyr og hvad er bedre end at se det i action.

De to herrer hygger om måltidet, der snittes lidt grøntsager og skæres kylling i stykker.

Der bliver skulet til opskriften selvom vi er ude i det fri. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

At lave mad på bål, ligesom vi gør nu, er en af de ting man oplever på de ture som Sune arrangerer ud i skoven. På en shelterovernatning er det typisk Trangia.

“Her i sommeren vil vi gerne holde mere åbent, og vi vil gerne have flere mennesker herned. Vi har talt om at tage en dag ud for at fiske med kajakkerne, og så lave det på mad her på bålet hvis der er gevinst. Kanalbyen det et er fedt sted at være. Der må gerne komme lidt flere mennesker, men det her er et rigtigt godt sted at være som iværksætter. Uden stor husleje”, siger Sune mens han gør klar til at lave brød på en stor wokagtig lignende pande.

Det første brød lander på en tallerken. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Man kan altid skræddersy sin egen tur. Vi laver de her firmaarrangementer, men vi har også en drengetur, hvor vi vandrer til Trelde, laver mad og klatrer lidt i træer. Vi vandrer derud fra morgenen, og er færdige næste morgen. Så har de selv lidt med til at hygge”, siger Sune.

Så er der serveret en fantastisk kyllingret. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Der var ro da maden var færdig, ja det var der sådan set også før. Det var en artikel der tog lang tid fordi vi fulgte processen. Men det er nøjagtigt det som er et af kodeordene hos Get Outdoor: At man kommer ned i tempo ude i naturen.

Tak for mad Sune og Martin, vil du tale outdooraktiviteter så kig ned til en uforpligtende snak i C-Byen. Vil du på vandet er det både Get Outdoor og Eastcoast Surfers du skal hive fat i.

http://www.detskerifredericia.dk/indhold/fyn-rundt-2019
Annonce.
DEL