Sune Østergaard, som driver Get Outdoor i Kanalbyen, bakker op om arrangementet havnen for alle, der finder sted d. 11. august, og han har allerede fundet handicapvenligt udstyr frem til kajakkerne, der skal i brug den dag.

D. 11. august fra klokken 12:00 – 16:00 finder arrangementet “havnen for alle” sted. Det hele er organiseret af Brian Nuppnau, og til at bakke op om arrangementet har han fået fat i en lang række erhvervsdrivende i Fredericia.

En af dem er Sune Østergaard, som har Get Outdoor i Kanalbyen.

“Jeg går med i det fordi, at de handicappede skal have en oplevelse og det skal være nemt for dem at komme på vandet. Jeg er her med mine kajakker, som de handicappede kan prøve, da der kommer en lift så de kan komme ned i dem på vandet,” siger Sune til Fredericia AVISEN.

Det at de handicappede kan komme i vandet gør oplevelsen til noget særligt for Sune.

“De er jo vant til at kigge til fra sidelinjen, så det at de nu kan komme ned og prøve er en helt ny oplevelse for dem. Der har Brian været god til at sørger for god hjælp og kyndig vejledning sådan, at det kan lade sig gøre,” siger Sune, som har et tiltag i ærmet i forbindelse med arrangementet:

“Jeg har været ude at finde noget udstyr så vi har en 2,5 personers kajak, hvor der kan sættes betoner på. De kan sættes på sådan, at der kan sidde en instruktør og en hjælper i den, så jeg har udstyret der gør, at det kan lade sig gøre,” forklarer Sune

Arrangementet “havnen for alle” er et nyt initiativ, og Sune håber, at det bliver en dejlig sommerdag i Kanalbyen.

“Det vil være fedt, hvis det bliver det. Jeg er også spændt på selve dagen, da det er et stort arrangement. Det er dejligt, at så mange bakker op om det,” slutter Sune Østergaard.

http://bit.ly/metteblomsterberglecture
Klik her