Bente Gertz er ved en urafstemning blandt Socialdemokratiets medlemmer i Fredericia blevet valgt til at genopstille som spidskandidat for Fredericia kredsen til det kommende regionsvalg. Bente har i en lang årrække repræsenteret Fredericia i regionsrådet og hun er hver gang blev valgt med flotte stemmetal. Ved sidste regionsrådsvalg i 2017 var hun den eneste kandidat fra Fredericia der opnåede valg.

Bente Gertz vil i den kommende periode fortsætte kampen mod ulighed i sundhed og sikre, i et godt samarbejde med byrådet i Fredericia, at der bliver et øget fokus på den grønne omstilling.

Med Bente Gertz som spidskandidat er vi sikre på, at Socialdemokratiet får et godt valg og en stor mulighed for at få en socialdemokratisk regionsrådsformand efter næste regionsrådsvalg, udtaler kredsformand Karsten Cordtz.

Udover Bente Gertz som spidskandidat for Fredericia kredsen opstilles også Bjørn Medom, der med et godt resultat ved valget i 2017 blev 2. suppleant til regionsrådet.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Allan Pertti Frandsen
Allan Pertti Frandsen
14:39 - 13. april 2021 14:39

Bente Gertz har virkelig udrettet meget i Region Syddanmark, siden hun blev valgt ind. Arbejdsom og god til at opnå resultater for andre mennesker. Den grønne omstilling, det gode liv og det sunde liv for alle borgere kendetegner Bentes politiske arbejde i regionen. Hun kan være sikker på min stemme den 16. november.

Ove Nygaard
Ove Nygaard
15:23 - 13. april 2021 15:23

Jeg beklager at måtte sige, at Bente Gertz i mine øjne har været totalt “usynlig” i regionen. Selv om jeg normalt ikke stemmer S, stemte jeg på hende i 2009, idet jeg fandt hende troværdig i modsætning til den kandidat for V, jeg ellers ville have stemt på. Hendes kommentar i et læserbrev, da jeg i et læserbrev i FD den 09.01.2021 tillod mig at kritisere, at der ikke var oprettet et vaccinationscenter i Fredericia kommune, var direkte uartigt og slet ikke i tråd med den “stil”, jeg ellers havde tillagt hende. Siden har lokalpolitikere nærmest “stået i kø” for at gå ind for et lokalt vaccinationscenter, som nu er en realitet, og det kan jeg da kun glæde mig over på vegne af de, som får nytte af det. Selv har jeg opnået mine “to stik” i Kolding vaccinationscenter rimeligt problemfrit, og min kone har med mig som chauffør opnået 1. stik 1. april i Hedensted (Region Midtjylland), og er tilmeldt 2. stik den 23. april samme sted.
Jeg skylder at tilføje, at jeg får svært ved at finde en lokal kandidat, jeg kan støtte til regionsrådsvalget i Region Syddanmark den 16. november, og det gælder alle partier, som først “bliver synlige” nu op til valget.