FC Fredericias Mathias Gertsen kom ind i pausen i pokalnederlaget til FC Sydvest, der vandt 2-0. I forbindelse med det sidste mål stod han i en-mod-en duel mod målscoreren Martin Egelund.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia?gclid=Cj0KCQjwrZLdBRCmARIsAFBZllHEGyRU9Huy2LMo4BSZLNg5gZxLBqPpKf2kh52tf-YFOsHmOeGSYXgaAk2EEALw_wcB

Et pokalexit til et 2. divisionshold i 1. runde. Det stod ikke skrevet i bogen, at FC Fredericia skulle ryge ud, men sådan blev det efter en kamp, hvor fredericianerne ikke kunne få bolden i mål.

“Det er svært, når man kommer bagud i sådan en kamp. Så pakker de sig bare endnu mere,” konstaterer Mathias Gertsen og kommer ind på 2-0-målet, hvor han selv blev sat i en løbeduel:

“Vi skulle have afvist dem længere fremme for, at han ikke kom helt fri. Når man er langsommere end modstanderen i sådan en situation er der ikke så meget at gøre,” siger han.

Overvejede du at lave en nødbremse?

“Havde det været pokalfinalen kan det godt være, men jeg fortryder ikke, at jeg ikke gjorde. Det er ikke kun den ene episode, der afgører det, der er flere ting hvor vi ikke er skarpe nok,” siger Mathias Gertsen.

FC Fredericia har gennem tiden vist sig flot frem i pokalturneringen. Det kulminerede for et par år siden hvor holdet kom i semifinalen, men det bliver ikke tilfældet i denne sæson.

https://www.vinmedmere.dk/

“Det tager jeg ikke så tungt. Fredericia plejer at være bedre end det her, men det er ikke pokalen vi skal satse på. Vi skal præstere godt i 1. division og komme i top-6,” siger Gertsen, der slutteligt sætter ord på den nye træner Michael Hansen:

“Det er begrænset, hvad han har kunnet ændre, men det er positivt indtryk. Han virker til at have en fast idé om, hvordan vi skal spille,” siger Gertsen og fortsætter:

“Under Jonas Dal havde vi lidt friere tøjler til selv at bestemme, men nu er det lidt mere fast, og så vil man også komme til at se os i en anden form for presspil,” slutter Mathias Gertsen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer