Mathias Gertsen kalder FC Fredericias sejr mod HB Køge for en magtdemonstration, og han fortæller også, at han er vild med den opbakning, som fredericianerne fik på Capelli Sport Stadion i Køge.

FC Fredericia vandt med 1-3 på Capelli Sport Stadion, og det var noget, som kunne bruges i den fredericianske lejr.

“Som der blev sagt i omklædningsrummet, så leverede vi en professionel indsats. De havde måske bolden mest i første halvleg, men de var ikke i farlige. I anden halvleg gjorde det, at vi scorede med det samme, at de faldt sammen,” siger Mathias Gertsen, der kom på måltavlen, da han scorede til 0-2 kort tid inde i anden halvleg:

“Det betyder meget for mig, da det ikke er nogen stor hemmelighed, at jeg sad ude i meget af sidste sæson og det at bidrage i dag er jeg glad for. Jeg er glad for at give noget til holdet med at være farlig, og ikke kun flytte bolden fra side til side.”

I fraværet af Dennis Høegh har Mathias Gertsen indtaget rollen offensiv midtbanespiller, også kaldet 10’er i fodboldfagsprog og det er en rolle, som bekommer ham særdeles godt.

“Det er der, at jeg helst vil være. Jeg kan godt dække central midt, men jeg synes, at jeg er målfarlig og er tættere på mål i 10’er-rollen, hvor jeg kan bidrage med mere offensivt,” forklarer han.

I sæsonpremieren mod Vendsyssel spillede FC Fredericia langt hen af vejen godt, men det blev til et nederlag. Derfor var sejren mod HB Køge kærkommen.

“Det er altid dejligt at vinde. I de her kampe er holdene meget tætte, og alle kan slå alle. I dag er det en magtdemonstration i måden, som vi vinder på. De begynder tidligt at sparke lange bolde, fordi de ikke kan komme igennem, og så er vi skarpe i feltet,” siger Mathias Gertsen, der glædede sig over at fejre sejren med fansene:

“Det er fedt, at de tager med, og som jeg har forstået det, så har Fredericia ikke haft ry for det tidligere, men de drenge går amok, det er det fedeste,” slutter Gertsen.

https://www.place2live.dk/fredericia/