Søndag den 3. oktober starter vi op med et ekstra stort spil med flotte gevinster. Gevinstsummen vil denne aften være på mere end 24.000 kr., fordelt et flot program med gennemgående kontantspil, Old Boys Banko, Københavnerbanko, Puljebanko, ”Døde duer”, amerikansk lotteri, m.m.

– Vores mange medlemmer fra tidligere kan helt sikkert nikke genkendende til de mange spil, og vi håber, at vi med de nye omgivelser kan trække yderligere medlemmer fra området. Derefter spiller vi hver søndag kl. 18.30, siger foreningens formand Thomas Ulrik Holm.

I løbet af efteråret vil vi tilbyde 3 attraktive spil. Bestyrelsen har allerede nu fastlagt følgende datoer.

Søndag den 28. november 2021 Kl. 18.30. Stort jubilæumsspil

Søndag den 19. december 2021 Kl. 18.30 – Stort julespil

Torsdag den 30. december 2021 kl. 18.30 – Stort nytårsspil

Eksercerhuset – Nyt spillested

Da Covid19 pandemien satte en stopper for at afvikle spil valgte FfF Old Boys Støtteforeningen, for at vise rettidigt omhu, at opsige vores lejeaftale med Fredericia Bankocenter. Som frivillig forening var vi selvfølgelig nødsaget til at begrænse vores omkostninger mest muligt. Opsigelsen skete selvfølgelig med en kalkuleret risiko, for at lokalerne blev lejet ud til anden side. Vi har gennem mange år haft et fantastisk samarbejde med Fredericia Bankocenter og vores håb og hensigt har naturligvis hele tiden været, at vende tilbage til Fredericia Bankocenter, siger formand Thomas Ulrik Holm og uddyber:

– mellemtiden har Fredericia Bankocentret udlejet sine faciliteter til anden side. Vi løb selvfølgelig en risiko for at blive ”husvilde” og det er så det, der er sket. Da vi rettede henvendelse til Fredericia Bankocenter med henblik på genoptagelse vores spil, kunne bankocentret meddele, at lokalerne er udlejet til anden side. Heldigt for bankocenteret, men det satte naturligvis os på ekstra arbejde. Gennem sommeren har vi undersøgt flere muligheder for et andet spillested. Vi har I vores søgning lagt vægt på at finde optimale forhold for vores medlemmer. Udover de nyrenoverede indvendige faciliteter med god lys og lyd, har vi haft fokus på gode parkeringsforhold, handicapvenlig indretning og gode busforbindelse.

Jubilæum:

FfF Old Boys Støtteforening kan søndag den 28. november 2021 fejre 50 års jubilæum. Netop denne dato er det præcis 50 år siden, at første spil blev afviklet i Paladssalen ved Landsoldaten.

Jubilæet vil naturligvis blive fejret med et flot jubilæumsspil som vil blive afviklet præcis på samme tidspunkt og dato, som i 1971. Gennem 50 år har en række frivillige, søndag efter søndag, gjort det muligt at gennemføre bankospil med det formål af støtte ungdomsafdelinger i Fredericia forenede Fodboldklubber økonomisk støtte.

– Blandt vores frivillige har vi en aktør, som var med ved første spil og stadig møde op hver søndag. Det glæder os vi til at fejre, slutte Thomas Ulrik Holm.