En 18-årig mand fra Fredericia – med et udenlandsk klingende navn – skal på mandag ved Retten i Kolding stå til regnskab for flere voldsepisoder i Fredericia. To af voldsepisoderne skete natten til den 19. oktober sidste år ved 02-tiden på Axeltorv, hvor en 16-årig dreng flere gange blev slået med et skohorn af metal i hovedet og på kroppen af den 18-årige, ligesom han i forening med flere uidentificerede medgerningsmænd slog og sparkede den 16-årige på kroppen flere gange, imens han lå på jorden, hvilket medførte, at den 16-årige pådrog sig et ca. 5 cm langt åbent sår øverst og bagtil på kraniet, et ca. 4 cm langt åbent sår på højre side af kraniet samt andre overfladiske skader på kroppen. Det står der i  anklageskriftet mod den 18-årige mand fra Fredericia.

En kammerat til den 16-årig blev også udsat for vold af den 18-årige mand på Axeltorv, som slog ham flere gange i ansigtet og sparkede ham i hovedet. Dette blev også gjort i forening med flere uidentificerede medgerningsmænd.

Foruden de to voldsepisoder på Axeltorv, er den 18-årige også tiltalt for vold mod en anden mand, der skete den 15. oktober sidste år ved 06-tiden om morgen ved en restaurant i Fredericia samt for hærværk i et Medborgerhus i Fredericia, hvor han den 15. december 2015 i tidsrummet mellem kl. ca. 21.50 og 22.50 forårsagede sodskade på en væg, idet han holdt en tændt lighter og papir med ild i op imod en væg, hvorved der skete skade for 2.434,50 kroner.

Den 18-årige mand sidder i arresten og bliver ledsaget til retssagen på mandag af politiet.

Læs også: 18-årig anholdt for kvalificeret vold på Axeltorv