Af: Spidskandidat for Det Konservative Folkeparti

Tommy Rachlitz Nielsen, Ternevej 1, Fredericia

Det er med stor glæde at vi har modtaget nyheden om at genbrugspladsen på Industrivej genåbner den 27. april.

Der skal fra Konservativt hold lyde stor tak til den opbakning vi hen ad vejen fra modtaget fra Venstre, Karsten Byrgesen og DF, siden Søren Grøn Stampe startede sagen op grundet det store trafikkaos ved pladsen på Bundgårdsvej.

Det glæder os rigtig meget at borgmesterpartiet og administrationen har valgt at lytte til vores argumenter og at det dermed er endt med den rigtige beslutning til gavn for borgerne og virksomhederne i Fredericia.

TAK!

Følg
Notikation om
guest
3 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
bjarnenissen
bjarnenissen
6 måneder siden

Nu har jeg i de sidste dage fulgt med i debatten om at åbne genbrugspladsen på Industrivej, umiddelbart er det jo en ganske god ide` men tænker Venstre, DF og de Konservative på de ansatte, der har hænderne i de genbrugelige effekter og andet, der skal sorteres fra genbrugspladserne. Det kan godt være de har kigget på Sundhedsstyrelsen retningslinjer men der står også:
Det vides ikke præcist, hvor længe virus kan overleve på overflader, men det anslås, at det er få timer til nogle dage. Det afhænger meget af forholdene, f.eks. overfladen, temperatur, luftfugtighed m.v.
For øjeblikket bliver der sorteret så vi kan overholde en form for karantæne, for bure med genbrugelige effekter, men hvis pladsen på Industrivej åbnes vil min bekymring være om vi fortsat kan det.

M.V.H
Bjarne Nissen
Arbejdsmiljørepræsentant
Genbrugsbutikken

Tommy Rachlitz Nielsen
Tommy Rachlitz Nielsen
6 måneder siden

Det er naturligvis vigtigt at medarbejdere og borgere er i sikkerhed når de benytter eller arbejder på pladsen. Vi forholder os til at det fra nationalt hold er vurderet sikkert at åbne genbrugspladserne. Det har administrationen på Fredericia Rådhus så også vurderet nu hvor de har valgt at følge vores forslag og åbne pladsen. Jeg er sikker på at når det kan lade sig gøre at beskytte medarbejderne på andre pladser kan det også lade sig gøre på Industrivej.

Bjarne Nissen
Bjarne Nissen
6 måneder siden

Jeg er overhovedet ikke i tvivl om at medarbejderne på Bundgårdsvej og Industrivej er beskyttet.
Det som er min bekymring er, at alt hvad der kommer fra pladserne skal sorteres med gensalg i Genbrugsbutikken. Der er nogle udfordringer med den mængde der skal sorteres og som vil blive større når Industrivej åbner igen.
Administrationen på Fredericia Rådhus er hermed inviteret til at besøge den sorte hal på Nordre Kobbelvej 10, så man ved selvsyn kan se hvilke udfordringer vi har.