GeistGnist butikken, som i de 13 år Marianne Gaarsvig og hendes mand Jesper Gaarsvig har haft butikken, har bevaret alle sine lokale kunder, som de sætter pris på. For Fredericia AVISEN var butikken en regnfuld onsdag et godt besøg værd.

De lækre sko i butikken. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

Fra jeg træder ind i butikken bliver, jeg taget imod med et kæmpe smil af den søde ejer, Marianne Gaarsvig. En dejlig og varm velkomst.

Butiksejer af butikken GeistGnist i 13 år

Stemningen i butikken er så afslappet, mens jeg taler med Marianne, og da jeg får spurgt om, hvor længe hun har haft butikken, fortæller Marianne mig ”Det er mig og min mand Jesper, som har butikken, og den har vi haft i godt 13 år nu her”, siger Marianne

For Marianne synes det er lidt kliche agtigt at nævne kundeservice som det deres butik kendetegnes for.

”Jeg mener at man skal give sig 100 % overfor sine kunder, men fordi vi er en butik, som både sælger tøj til piger og drenge. Så er det vigtigt for os at vi også bevarer vores lokale kunder. Lokalt betyder alt for os, og det bånd man skaber til sin lokale kunde”, fortæller Marianne Gaarsvig og smiler.

Perfekte gave til en dreng eller pige

Den perfekte gaver til en dreng eller en pige som er i den alder hvor mode er begyndt at betyde noget. Her fortæller Marianne, om det nye som er kommet på mode:

”Til en pige, så er det en pæn kjole, også med en strik over. Det er blevet det nye nu. Men nogle lækre sko til, som vi også har af her i butikken fra mærket Pavement. Det samme er i vores drenge afdeling, det er så skjorte og en strik over, det er moden i dag”, fortæller Marianne og viser mig en af kjolerne og strik som kan kombineres sammen.

Faverig kjole og strik til piger, som kan kombineres sammen. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

Nye mærker og gamle mærker

Inde i butikken lægger jeg mærke til, at de kører med forskellige brands. Her spørger jeg ind til om de har fået nogle nye mærker som deres kunder har taget godt imod.

”H2O er vores nye mærke – og Levis er også et af de nye mærker som vi har fået i butikken. Det er style af tøjet, som rammer rigtig godt kunderne. Det lidt retro i det, det kan mange af vores kunder godt lide, og det kan vi selvfølgelig også selv her i butikken”, fortæller Marianne og griner.

H2O mærket. Foto: Sabina Mehic, Fredericia AVISEN.

Tak for besøget!

www.perhaps.dk
Annonce