Fredag d. 1. april er Wineandbarrels klar til at byde kunder velkommen i deres spritnye 600 m2 store showroom på Vejlevej 60 i Fredericia.

Åbningsweekenden byder på masser af gode tilbud på lækre vinkøleskabe og andet vinudstyr. Til de morgenfriske er der vilde køtilbud fra kl. 07 fredag d. 1. april.

Wineandbarrels er på få år blevet en af de største forhandlere af vinudstyr i Norden, med webshops i 10 lande og showrooms i Hillerød og Stockholm. Virksomheden fører alle de kendte brands inden for vinudstyr, lige fra Vestfrost og EuroCave til Pevino og Laguiole, og den ser kombinationen af online og fysisk tilstedeværelse som et kæmpe plus for kundeoplevelsen. Wineandbarrels er blevet udpeget som Børsen Gazellevirksomhed i både 2020 og 2021, og nu slår de dørene op til et spritnyt 600 m2 showroom i Fredericia, der bliver et samlingspunkt for vinelskere fra hele Jylland og Fyn.

Vejlevej 60 i Fredericia.

Det nye showroom er virksomhedens største satsning til dato, og Showroom Manager Sofie Møller, der også er uddannet sommelier, er ikke i tvivl om, at Fredericia er den helt rigtige location:

– Det bliver noget helt særligt at kunne invitere alle vininteresserede indenfor i vores nye Fredericia showroom. For os giver det super god mening at åbne vores største showroom til dato lige midt i Trekantområdet, og vi glæder os til endelig at kunne dele vores passion for vin og vinudstyr med vores kunder fra hele Jylland og Fyn. I åbningsweekenden d. 1-2/4 har vi en masse åbningstilbud på alt lige fra lækre vinkøleskabe til vinreoler, og så byder vi naturligvis også på et glas bobler.

Mere end bare et showroom

Wineandbarrels’ nye showroom i Fredericia skal ikke bare være med til at give en bedre kundeoplevelse for alle vininteresserede, der bliver også plads til spændende vinevents og -arrangementer, som f.eks. smagninger, produktdemoer og foredrag. Herudover får vinbutikker og vinimportører mulighed for at leje sig ind og holde deres egne arrangementer, i inspirerende omgivelser.

Om Wineandbarrels

Wineandbarrels er på få år blevet en af Nordens største forhandlere af vinkøleskabe og vinudstyr, med webshops i 10 lande og showrooms i Hillerød og Stockholm. Virksomheden omsætter for et trecifret million beløb, har cirka 50 medarbejdere og planlægger at ansætte yderligere 30 i 2022. Wineandbarrels er blevet udpeget som Børsen Gazellevirksomhed i både 2020 og 2021. Fredag den 1. april slår Wineandbarrels dørene op til deres flotte nye showroom på Vejlevej 60 i Fredericia. I løbet af i år åbner virksomheden yderligere tre showrooms i Europa, nemlig i Oslo, Düsseldorf og Amsterdam.