Forside FHK Gave til FHK: Tønder tabte også

Gave til FHK: Tønder tabte også

DEL
Jimmi Andersen har det højeste karaktergennemsnit Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklub tabte i fredags, men FHK er fortsat tre point foran TM Tønder, da de søndag eftermiddag tabte 26-22 på udebane til Team Sydhavsøerne.

Skuffelsen var stor, da FHK tabte til HC Odense, og dermed kunne Tønder med en sejr i dagens kamp for alvor gør det tæt i kampen om den direkte oprykning.

Ikke på et eneste tidspunkt lykkedes det Tønder at komme i front. Chancen var der ved stillingen 8-8 efter 16 minutter, men Lasse Nikolajsen brændte straffekastet, som Tønder var blevet tilkendt.

I stedet lavede Team Sydhavsøerne tre mål i træk, og endte med at gå til pause foran 13-11.

Med 18 minutter igen fik Tønder udlignet til 16-16, men Team Sydhavsøerne holdt hovedet koldt og kom foran 20-18. Tønder lagde sig imidlertid ikke ned og fik udlignet til 20-20.

Team Sydhavsøerne trak atter fra og denne gang kunne Tønder ikke svarer igen. Det hele endte med en sejr til Sydhavsøerne på 26-22, og dermed er FHK fortsat tre point foran Tønder med tre spillerunder tilbage.

Her møder FHK Frederikshavn på hjemmebane, Ajax på udebane og Køge på hjemmebane, mens Tønder møder HØJ hjemme, HC Odense ude og Frederikshavn hjemme.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL