Hver onsdag er der liv og glade dage på Gasværksgrunden i Fredericia. Til stede er tre voksne, der er med på det meste – og gerne tager kampen op i basket, fodbold eller hvad end man kunne finde på. Jimmi, Mark og Mucahid er klar på udfordringer, de er klar på en god snak – og så er de garanti for gerne at ville lære tips og tricks fra sig.

På Gasværksgrunden er der åbent hver onsdag fra 14-21 og allerede fra kl. 15 er Mark Hjort klar med gode tips og tricks med en basketball i hånden. Da jeg kiggede ned forbi var der også fuld gang i træningen. En pige var svinget ind forbi – og der tøver Mark ikke med at smide en bold i hænderne på hende og vise lidt frem fra godteposen. Der er fart på Mark, han er dygtig til de unge mennesker – og inden jeg så mig om ramte pigen 3-point skud som jeg selv drømmer om at kunne ramme. Driblingerne sad i skabet, og med Marks hjælp blev teknikken også forfinet.

En af de faste gæster til onsdagens aktiviteter på Gasværksgrunden er Noah, der hurtigt udfordrer Jimmi til et spil mod basketkurven. Og selvom man er journalist, ja så bliver man også udfordret af Noah – og jeg siger heller ikke nej til en god kamp. Der er smil, latter og højt humør. Der er plads til jokes, især når Jimmi skyder helt ved siden af kurven.

Flere kommer til, hvilket kun gør spillet sjovere. Der er liv på Gasværksgrunden. Senere samme aften kom Mucahid, det er ham der er tovholder på den ugentlige fodboldkamp på Gasværksgrunden, til stor morskab for de mange unge der benytter sig af området. Der er fart over feltet, fede driblinger og lækre mål.

Men selvom der allerede nu er liv på grunden, så ser Mark og Jimmi gerne, at endnu flere kommer ned forbi.

“Vi vil meget gerne have flere med. Det er trods alt sjovere at spille bold jo flere man er. Vi er hernede, så man skal endelig ikke tøve med at komme forbi. Om man så kun har en time, så synes jeg man skal kigge forbi. Jeg er klar med gode tips og kan også sætte en fed træning op med en basketball – og hvis man er mere til alle mulige andre sportsgrene, så er Jimmi altid klar på en udfordring. Så jeg synes bare, at man skal komme forbi – vi garanterer godt humør og at vi gerne tager udfordringen op”, fortæller Mark Hjort.

Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Hans Thomassen
Hans Thomassen
3 måneder siden

De mange unge????
Der er et barn og 3 voksne.
Hvor er de andre leger i gemme??
I søndags jeg var forbi kl.1400 var der ikke et øje.
Heller ikke på padelbanen, det er da godt at vi snart får 7, men hvem skal bruge dem???