Forside Fredericia Gardenia Blomster – kæmpe succes med julestue igen i år

Gardenia Blomster – kæmpe succes med julestue igen i år

DEL
julestue
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN besøgte Gardenia Blomster i Erritsø som afholdt deres traditionsrige julestue. Mørket var sænket og den hyggelige blomsterbutik lyste op i rundkørslen på magisk vis endnu engang.

Vi mødte en glad indehaver, som kunne berette om et kæmpe fremmøde igen i år til julestuen. Lone Eriksen sagde, “Når vi når klokken otte, så tror jeg der har været et sted mellem 200 -250 glade mennesker forbi”. 

julestue
Lone Eriksen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Hvis du havde været her, da vi åbnede klokken fire, så kunne du nærmest ikke komme ind, det var dejligt og også en smule overvældene, at så mange kommer til vores julestue. Det betyder meget for vores personale og mig. Glæden i at se, hvor mange der kommer og kigger på vores dekorationer og opstillinger, det gør det hele værd . Der var masser af glæde”, siger Lone.

julestue
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Personalet har knoklet de sidste tre til fire uger på at planlægge og præsentere den flotte julestue. De har arbejdet både tidlig morgen og sen aften, specielt den sidste aften, hvor de første stoppede langt over midnat. Man kan godt se, at det store arbejde bærer frugt med så flot en fremmøde.

Gardenia giver julen mange farver

julestue
Okkergule dekorationer. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Vi kigger meget på moden og trenden, når vi bestemmer os for farver. For eksempel tøjmoden og møbelmoden, hvad er det der hitter. Okkergul, den har kørt et stykke tid, det gør, at det er noget vi fanger. Der skal være noget der er lidt vovet og anderledes”, siger Lone.

julestue
Farverige dekorationer. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Når man kigger på den mest farvestrålende opstilling med flamingoer og smykkelignede juletræer, kan man se hvor kreative de er i blomsterbutikken i Erritsø.

julestue
Der var trængsel ved kassen. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

De mere traditionelle ting er selvfølgelig altid på plads til julestuen så selvfølgelig er forrummet klædt i rødt, og den lille nisse på kasseapparatet vidner også om det genkendelige.

julestue
Nissen uden navn. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Nissen har været med altid, det er en jeg har arvet fra min chef som har lært mig op. Den kommer faktisk helt fra Norge, den har været her i 39 år. Han hedder bare nissen, den har ikke noget navn”, siger Lone.

Det var en særdeles vellykket julestue hos Gardenia Blomster på en torsdag aften i Erritsø.

Annonce