Julen nærmer sig med hastige skridt, og hele Fredericia emmer af Jul, hygge og brændte mandler. I Erritsø er det duften af klejner fra Byens Brød, der rammer næsen en regnvåd og kold november morgen. Julelysene oplyser Erritsøs blomsterforretning, Gardenia, hvor der knokles på årets julebestillinger.

2019 er koglejul fortalte Lone Eriksen tidligere på året – men hvorfor er der så lavet adventskranse af popcorn?

“Det er for at være anderledes. Man skal nogle gange skille sig ud. Mine kolleger og jeg bliver inspireret alle steder, vi kommer, og jeg fandt på denne med popcorn, det kunne også have været tørrede bønner eller et andet produkt, der kan holde sig længe. Det må da også gerne være sjovt ved siden af alle de andre ting, vi præsenterer for vores kunder,” siger Lone Eriksen og fortsætter:

“Der var faktisk en kunde, der tabte sit tyggegummi, da hun så popcornsadventskransen. Det synes jeg virkelig er sjovt at tænke på. Hun var glad for snacks – og særligt popcorn, så det var toppen at besøge vores butik og så med egne øjne se en popcornadventskans.”

Nå, men det er ikke kun det lille skøre påfund man finder hos Gardenia Blomster. Her er det traditionelle, det røde, det lilla, det hvide, det skøre, det kreative, det naturlige, det instaperfekte, og det, du ønsker dig. Sådan skal det også være. Lone Eriksen fortæller.

“Vi lægger os altid i selen for at levere noget godt, være kreativ og i det hele taget vise, hvad vi kan. Julen er en blandt mange højtider, hvor der er mulighed for at shinne lidt, og blive anerkendt for det vores fag kan. Det sætter mange kunder heldigvis pris på, og derfor er faktisk også mange, der tilbringer adskillige minutter hos os, ja næsten timer for at se de forskellige universer, som vi har præsenteret i år. Det er dejligt,” siger Lone Eriksen.

Også erhvervslivet bestiller dekorationer, pynt og julelys

Et af de områder, hvor Gardenia Blomster oplever spirer er erhvervskunderne.

“Vi har gennem flere år arbejdet på at fortælle erhvervskunderne, at vi kan være med til at sætte kulør på deres kontorer, receptioner og generelle rum. Det er derfor fantastisk, at vi nu får bestillinger af alt fra adventskranse, kalenderlys, planter, pynt og andet godt, der gør det lidt hyggeligere året rundt i almindelighed, og i særdeleshed i julemåneden,” fortæller Lone Eriksen.

Gardenia Blomster kan du læse mere om her

http://www.enggaard.dk/

Skriv et svar