Garage Burgerbar på Axeltorv har lavet om for nogen tid. Vi har været forbi til en frokost i de nye omgivelser, som nu er i bygningen, der tidligere har huset restauranter og et bryghus.

Garage Burgerbar kom til Fredericia for halvandet års tid siden. Fra start leverede de en simpel, saftig burger, som var af høj kvalitet. Dengang slog de dørene op i den tidligere frisørsalon ved siden af Assos Pizza, men nu er de rykket ind i det der tidligere hed Café Axel og også Café Rustik har ligget i bygningen.

Garage-personalet står klar bag disken til at tage imod bestillinger. (Foto: AVISEN)

I dag er det et velindrettet lokale med god plads mellem bordene i hyggelige omgivelser med musik, der passer i burgerbarens stil, i baggrunden. Den gamle bar i bunden af lokalet er erstattet af en bestillingsskranke, hvor menukortet er sat op på væggen. Der er forskellige varianter af burgeren, hvor der er cheeseburger, hamburger, chicken burger og veggie burger, og så er der mulighed for den klassiske omgang garage fries eller sides som hot wings, chili cheese tops, mozzarella sticks, løgringe og nuggets. Til drikkelse er der klassisk sodavand, milkshakes, øl og vin.

Den lækre milkshake. (Foto: AVISEN)

Vores selskab bestilte fire cheeseburgere og en chicken burger. Foruden fries havde vi bestilt mozzarella sticks og løgringe. Vores drikkevarer, der var tre colaer, en dansk vand med citrus og en vanilje milkshake, kom hurtigt og fem minutters tid senere var maden klar på bordet. Og der var rigeligt med mad, faktisk så meget, at vi frygtede vi ikke kunne spise op allerede på forhånd.

Burgeren syner ikke af meget, men Garage har ramt en bruger, der er er perfekt i den helt klassiske og simple stil. Bollen var sprød og lækker, kødet veltilberedt og friske råvarer som salat, tomat og agurker fik det til at gøre det til en skøn madoplevelse, hvor der endte med at blive spist op. En enkelt i selskabet måtte undervejs ud på torvet og trække noget frisk luft, både den rigtige luft og det igennem en cigaret, men efterfølgende var han igen klar til at spise sig igennem de resterende fries.

Undervejs kom personalet ned og spurgte om alt var som det skulle være – og der var som sædvanligt ikke noget at sætte en finger på. Maden endte vi med at spise op, og mætte kunne vi læne os tilbage og nyde musikken, og efter lidt snak gå tilbage til vores kontor i Riddergade for at gøre dagens arbejde færdig.

Udvidelse har givet pote

Indehaver af Garage Burgerbar, Turan Hasan, fortæller om de ændringer, som der er sket på burgerbaren, der åbnede i Fredericia sidste år, men som i løbet af sommeren rykkede ind i nabobygningen, der tidligere havde huset Café Axel.

»Til at starte med havde vi andre til at styre det, men nu har jeg overtaget det hele, og jeg har taget noget af mit bedste personale med fra Vejle. I Vejle har vi plads 70-80 siddende gæster, og vi har erfaret, at folk mere så os som et takeaway-sted. Vi flyttede derfor ind i det store lokale, og der går det godt – vi har flere og flere besøgende, og vi giver folk gode oplevelser kan vi se på anmeldelserne. Nu er der selvfølgelig corona, men udover det, så går det godt,« siger Turan Hasan og fortsætter:

»Nu kan familier komme her, og man kan sidde i større grupper, og vi giver stadig en god madoplevelse. Vi har også fået netcaféen ind på 1. sa. Den har ikke noget med os at gøre , men vi samarbejder med dem så dem, der er hos dem, de kan komme ned til os og bestille mad. VI vækster stille og roligt, så jeg er meget positiv omkring det hele,«  siger Turan Hasan, der slutter med at fortælle, at netcaféen endnu ikke er åben pga. Covid-19 situationen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer