Forside Erhverv Garage Burgerbar åbner på fredag

Garage Burgerbar åbner på fredag

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN besøger Garage Burgerbar, som snart er klar til at flippe lækre kvalitets burgere ud til fæstningsbyen. Det bliver butik nummer to, når Turan Hasan sammen med Charlie Bang åbner Garage Burger på Axeltorv.

Der arbejdes på højtryk i nabolokalet til Café Axel. Før lå her en frisør, men fra på fredag er det en vaskeægte burgerjoint med en simpel menu.

Turan Hasan er fra Aarhus, han er 39 år gammel, foruden den kommende Garage Burgerbar i Fredericia er han indehaver af den populære burgerbar med samme navn i Vejle.

Garage Burgerbar på Axeltorv. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Det har taget lidt længere tid med at åbne her i Fredericia, der er altid flere ting end man regner med. Ting, der skrider, tilladelser og der er leveringstid på flere ting. Men nu er vi ved at være klar, vi har ansat personale som er blevet oplært og trænet på vores Garage Burgerbar i Vejle. Vi vil sikre os, at vi kan levere den samme kvalitet som i Vejle. Det sigter vi efter her i Fredericia”, siger Turan.

Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Som navnet næsten siger, så er det visuelle koncept bygget op omkring at være i en garage. Har man besøgt Garage Burgerbar i Vejle, så kender man indretningen. Drømmen er også at lave en landsdækkende kæde.

“Det betyder meget for mig, at det nu er nummer to i rækken. Jeg startede det helt fra bunden og planen var, at det skulle blive en kæde så det at åbne i Fredericia er lige som næste step i planen. Jeg fik idéen til konceptet efter at have været i New York, hvor jeg spiste en god burger og gerne ville kunne lave lidt det samme. Så med inspirationen fra metropolen og andre burgere rundt omkring blev konceptet Garage Burgerbar,” siger Turan.

Siddeplads på den nye Garage Burgerbar i Fredericia. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Vi kører med et meget simpelt menukort, så er der ikke så meget madspild. Der er mere friske råvarer og så kan vi koncentrere os om at lave vores burgere ekstra gode. Jeg er selv vild med garager, burgere og biler, så det er ikke tilfældigt, at vores burgere blev samlet om en garage”, siger Turan.

På fredag klokken 11.00 slår Garage Burgerbar dørene op for første gang, og der vil selvfølgelig være tilbud på første dagen. Der vil blive serveret burger, frites, dip og cola til samlet 50 kroner.

DEL