Forside Erhverv Garage Burgerbar åbnede med kæmpe succes og åbnede op for Axeltorv

Garage Burgerbar åbnede med kæmpe succes og åbnede op for Axeltorv

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN var forbi den nyåbnede Garage Burgerbar, det viste sig ikke kun at være en succes, men en kæmpe succes. Kunderne fandt solen på Axeltorv og nød simple kvalitetsburgere.

Solen skinner ned over Axeltorv da vi ankommer til Garage Burgerbar, man skulle næsten tro det var en sommerdag i København. Der var leben og udendørsservering.

Jeg har før udråbt Garage Burgerbar i Vejle som leverandør af min yndlingsbruger, så det var spændende at smage på Fredericia versionen. Selvom det ene bord efter det andet enten blev besat eller forladt så var der et imponerende højt flow på serveringen. Der gik ikke længe før min bestilling kom, cheeseburger, pomfritter med parmesan og en aioli som dip. Lad mig sige det med det samme, jeg fik samme kvalitet som i Vejle, ved ikke om det var fordi solen skinnede og der var super stemning udenfor, men jeg følte at pomfritterne smagte endnu bedre end jeg husker.

Pomfritter med parmesan. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Selvom det var åbningsdag med mange flere ordrer end en normal dag, så var min burger i top. Jeg kan ikke sætte en finger på noget og tør godt udfordre: Findes der en bedre burger i Fredericia? Det var min favorit i Vejle – og nu også i Fredericia.

“Da klokken var 10 minutter i 11.00 stod der cirka 10 kunder i kø, vi tænkte vores, vejret er her hvor er alle menneskerne”, siger Charlie Bang som er medindehaver af Garage Burgerbar.

Det skulle vise sig at der ikke var det fjerneste at være betænkelig ved. I løbet af de første 20 minutter var der 100 burgerglade kunder i kø ved Garage Burgerbar.

Borde bliver besat så snart nogen rejser sig. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

“Efter de her 2,5 time vi har haft åbent nu, har der været cirka 200 bestillinger. Flere kunder har sagt at det er fedt vi har åbnet her i Fredericia, de plejede at køre til Vejle, og kalder det Vejles bedste burger. Det giver også liv her på torvet, der gik ikke lang tid før Asos også åbnede fordi der var mange mennesker på gaden. Det er godt med liv på Axeltorv”, siger Charlie.

Garage Burgerbar på Axeltorv. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Det er Garage Burgerbar nummer to og Charlie lægger heller ikke skjul på at den tredje snart kan være på vej. Set ud fra de mange glade ansigter på Axeltorv skulle der være grobund for flere Garager og flere burgere til folket.

bit.ly/LethiFredericia
Skal du opleve legenden i Fredericia? Så klik her
DEL