Forside Erhverv Garage Burger udvider efter massiv succes på Axeltorv

Garage Burger udvider efter massiv succes på Axeltorv

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia AVISEN besøger Garage Burger på Axeltorv, som kan fortælle om planerne, der udvider forretningen. Læs mere om planerne for, hvordan der bliver både en takeawaystation og mere plads til spisende gæster.

Nu kommer der flere siddepladser til familier og større arrangementer hos Garage Burger på Axeltorv.

“Vi har mærket et ønske om at have flere siddepladser til vores gæster, og det kommer der nu. Vi udvider restauranten ind i nabolokalet, hvor vi får plads til flere spisende gæster som familier og større selskaber”, fortæller Konceptudvikler for Garage Burger, Sebastian Bernbom.

“Som udgangspunkt er konceptet fra Vejle taget så godt imod, og der har været så stor efterspørgsel efter Garage Burger, at vi har indset, at vi bliver nødt til at få nogle flere siddepladser. Hvad ville være bedst at finde et større lokale eller udvide, når vi fik muligheden i nabolokalet”, siger Sebastian Bernbom og fortsætter:

“Planen er, at det nye lokale, vi har åbnede Garage Burger i oprindeligt, kommer til at være en ren takeaway, og at det nye lokale kommer til at fungere som restaurant, hvor man kan sidde og nyde de populære burgere.”

Lækre pomfritter fra Garage Burger. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

De to lokaler bliver ikke forbundet, men der kommer en gennemgående renovering. Det bliver i samme stil som i takeawayen. Garage Burger i Vejle får også samme stil, så den matcher den nye, der bliver lavet her i Fredericia.

“Det bliver sådan, at vi har den samme stil hele vejen rundt, det bliver lidt mørkere for at skabe den stil, vi har”, fortæller Sebastian Bernbom.

Garage Burger åbnede allerede i de nye lokaler i fredags, da der var Sommerrock i Fredericia.

“Vi åbnede i nabolokalet i fredags til sommerrock, hvor der igen blev solgt over tusind burgere på en dag, jeg tror vi ramte 1.080. Vi var medarrangør på Sommerrock med Kant, hvor vi blandt andet havde sørget for Alexander Brown og havde en ølvogn ude på torvet, så det var en stort succes”, fortæller Sebastian Bernbom og fortsætter:

“Der var mange flere mennesker end vi havde regnet med. Vi har været rigtig glade for placeringen på Axeltorv. Vi er lige kommet igang og vi har mere end tyve arrangementer i støbeskeen, så der bliver masser af fest på Axeltorv fremover. Det er helt unikt at man kan få så stor en plads, det skal Fredericia og vi gøre brug af til gavn for hele byen”.

Garage Burger hvor der snart vil være takeaway. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Cafe Axel lukker ikke, selvom Garage Burger flytter ind i stueetagen. I stedet fortsætter de på førstesalen, hvor de vil være at finde som en selskabsrestaurant. Der er stor efterspørgsel efter netop dette, så der er allerede booket flere barnedåbe, bryllupper og jubilæumsfester.

www.ibc.dk/hf-og-vuc/
Annonce
DEL