Hele 25.000 julegaver ryger gennem hænderne på medarbejderne fra Momenti, der siden 1. november har pakket på livet løs. 

Der er run på i pakkeriet hos Fredericia-virksomheden Momenti, da Fredericia Avisen ankommer. Lene Hauge styrer salgets gang.

Lene Hauge fra Momenti har pakket julegaver siden den 1.november.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

“Vi har travlt – og var du kommet i sidste uge, ville du have set, at lageret var fyldt til bristepunktet, men nu er vi ved at være i mål. Fredag skulle vi gerne pakke de sidste julegaver,” fortæller Lene og fortsætter:

“Den første uge havde vi ømme fingre, men nu kører det. Når man har pakket gaver siden starten af november, får man indarbejdet en masse rutiner. Vi har pakket mange forskellige pakker i år, men særligt Carrie LED-lampe har været populær.”

Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Nogle kunder skal have julekortet med, andre har valgt en gave, der fortæller en historie, måske sender et signal eller bare ønsker glædelig jul. Flertallet vælger gaver via webshoppen, hvor man som ansat logger sig på Momentis side, og her vælger sin julegave.

“Selvom flertallet vælger gaverne selv, er der stadig virksomheder, hvor direktøren eller den pakkeansvarlige udvælger personlige gaver til enkelte medarbejdere. Men mange er nok glade for at medarbejderne selv kan vælge, så slipper man for bytteriet”, siger Lene Hauge.

25.000 julegaver pakkes ind hos Fredericia-virksomheden Momenti.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Men hvad med charmen i at vælge en gave til en medarbejder? 

“Jamen, det har du ret i. Det er da også det rareste, men jeg tror, at praktikken gør det andet lettere – og så noget helt andet, vi skal da være glade som medarbejdere, hvis man i det hele taget får en firmajulegave. Det er jo dejligt”, siger Lene Hauge.

Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen.

Ser I frem til at holde jul og pakke julegaver derhjemme? 

“Nej, råber de på pakkeriet, men vi har overvejet at tage nogle af pakkerne med herud, så de er pakket ind, inden vi går hjem fredag”, fortæller de næsten i munden på hinanden.