Forside Fredericia Gang-motion, ”Gå nu” fik en god start

Gang-motion, ”Gå nu” fik en god start

DEL

Torsdag startede MK01 Fredericias ny gå-motion tilbud op, som går under navnet ”gå nu”. Godt 20 glade gang-motionister kom for at deltage. 

Under kyndig ledelse af motionsinstruktør Elin K. Graversen blev der varmet op, gået og lavet gang øvelser under vejs for at styrke led, sener og muskler.  Hannerup skovs let kuperede terræn sikrede at alle fik varmen og fik pulsen op.

Efter turen forklarede Elin om øvelserne og hvor vigtig fedtforbrænding er for kroppen. Med ordet fedtforbrænding vil man tro målet er at tabe sig, men det er i sig selv kun et delmål, det egentlige er at styrke cellerne i blodet, kroppens transportmiddel, og dermed undgå livsstils- og kredsløbssygdomme. Enhver form for motion giver og holder på effekten ved hyppighed og stabilitet, det er også derfor MK01 har deres træning året rundt torsdag kl. 15:00 og søndag kl. 09:30 og altid fra klublokalerne Hannerup Engvej 1. Hannerup skov. De fine stisystemer giver, som Elin siger, rig mulighed for variation og udfordringer, sammen med årstidernes skifte, sikrer det, at det altid er en dejlig oplevelse at komme i skoven.  

Gå-motion har ingen sæsoner, der kan være tider på året man føler sig mere motiveret, men tidspunktet at møde op og starte er altid når den enkelte får motivationen og lysten.  Vedholdenhed er vigtig, og det er her foreningslivet giver et socialt sammenhold,  som gør det langt lettere at forblive konstant i sin træning afslutter Elin K Graversen.

https://www.facebook.com/mrhoejer/
Annonce
DEL