Henrik Eriksen har tidligere været selvstændig vinhandler, og nu slår han dørene op igen med en pop-up butik, der kommer til at holde åbent det meste af december efter planen.

I flere år drev Henrik Eriksen en vinhandel i midtbyen i Fredericia, men efter flere år med andre jobs har Eriksen slået til og lejet det gamle apotek på Vesterbrogade i Fredericia.

– Det er lidt en tilfældighed, at jeg åbner nu. Jeg tænkte om det var en måde at sælge vin på, og med stor velvillighed fra leverandører, så er det lykkes med hårdt arbejde. Jeg har knoklet for at blive klar til åbningen, og har kun sovet 4,5 time i nat, siger Eriksen.

Med en pop-up butik i december, så er sortimentet også sæsonbestemt.

Jeg har forsøgt at få vin ind, der matcher julemaden og lave noget som kan bruges til vingaver. Jeg har vin fra 50-60 kroner og op til 3-400 kroner. Jeg har også gin og chokolade, forklarer Henrik Eriksen, der har en lang karriere bag sig i vinbranchen:

– Jeg startede med det i 2004, og så blev jeg selvstændig senere. Jeg solgte forretningen i efteråret 2017. Jeg har ikke manglet at stå i forretningen, men nu passede det ind. Jeg holder rigtig meget af vin, og det vil jeg altid gøre, siger han.

Allerede inden åbningen har han fået positiv respons.

– Folk er positive og der er kommer folk forbi, da de kunne se der er lys. Jeg er overrasket over livet på Vesterbrogade, udtaler Henrik Eriksen.

Eriksens Vinhandel vil komme til at have åbent torsdag – lørdag  i de to første uger i december. Åbningstiden i hverdagen bliver 10:00 – 17:00, mens lørdag er fra 09:00 – 12:00. Åbningstiderne fra den 15. december bliver udvidet til at omfatte søndag, mandag, tirsdag og onsdag frem mod jul. Mellem jul og nytår vil butikken til at have åbent fra 10:00 – 17:00 den 27. og 28. december.