Det bliver Gitte Damborg, der bliver bestyrer af dametøjsbutikken, KARMA By Juul, der åbner til oktober i Danmarksgade 13, der frem til d. 30. september hedder Juul Women.

Søndag kom det frem, at familien Juul åbner en ny dametøjsbutik. Det sker i familiens gamle lokale i Danmarksgade 13, hvortil de var rykket fra Vejlevej.  Sidste år indgik Jan Juul et samarbejde med Højer Fredericia ApS, og det medførte, at Juuls herreafdeling rykkede ind i Mr.-lokalet og Juul Women husede dameafdelingen, men det samarbejde blev opsagt i marts 2020.

Siden har Jan Juul fremlejet Danmarksgade 13, men den aftale udløber pr. 30. september, og i den forbindelse åbner familien Juul i stedet butikken KARMA By Juul, hvor det bliver med et velkendt ansigt i spidsen. Valget er nemlig faldet på Gitte Damborg, der også var frontfiguren i Juul Women, da familien Juul var en del af det.

»Gitte passer perfekt ind i det. Hun har været selvstændig i 22 år, og kørt sin butik i den ånd vi også gør,« forklarer Jan Juul til AVISEN og forsætter:

»Forskellen fra førhen er, at vi udvider målgruppen uden at glemme stamkunderne. Vores tanke er, at det er fra 25 år og opefter, men pigen på 20 år kan også sagtens finde tøj inde ved os,« siger Jan og bliver suppleret af Gitte:

»Det har ikke så meget med alder at gøre mere. Det er mere en livsstil med den type tøj vi har.«

I forbindelse med åbningen af KARMA By Juul sker der en ændring i forhold til Juuls tidligere koncept, da der bliver lavet en webshop.

“Vi får lavet en webshop og en hjemmeside, da det er nødvendigt i de her tider. Man kan ikke vide om der kommer en corona 2,0 eller en snestorm, der gør, at man ikke kan komme udenfor en dør i december,« siger Jan og fortsætter:

»Man kan godt mærke, at folk vil ud at have oplevelsen. Det får man ikke på nettet, og man får heller ikke den service vi kan give. Man får den ærlige mening om tingene,« siger Jan.

Hvordan har de seneste måneder været?

»Det har været underligt og tomt, men vi har vidst, at vi ville starte noget selv. Så vi har haft et halvt år til at forberede os på det. Vi har tænkt over hvad vi vil med butikken, og vi har lært af vores fejl. Vi har med vilje forholdt os tavs indtil nu, og det har været hårdt, når kunder har kontaktet os tit. Nu er det dejligt endelig at tage bladet fra munden,« siger Jan

Hvordan bliver det at starte op?

»Det bliver både udfordrende og spændende, men det at folk ikke har kunnet kommet ud gør, at mange vil ud at have oplevelsen. Generelt har man kunnet mærke, at folk støtter op om deres by,«

I KARMA By Juul kommer der noget for enhver smag med mærker som Sofie Schnoor, Boss, Karl Lagerfeld, Karmamia og Nümph.

“Vi har blusen til 200 kroner, og vi har også den til 3000. Vi kommer til at få et bredt udvalg,« siger Gitte og bliver suppleret af Jan:

»Der er 300 kvadratmeter i butikken, og det betyder, at der er god luft, og det giver gode visuelle oplevelser også.« 

Flere har spurgt om hvorfor butikken ikke kommer til at sælge herretøj, som Juul har gjort førhen. Dertil er svaret simpelt.

»Der er en større mangel på dametøj end herretøj i Fredericia, hvor der er det antal herretøjsbutikker som byen kan rumme. Med de mærker vi får på kvindesiden har vi et stort kundegrundlag, både i butikken ,men også på nettet, da det ikke forhandles 100 andre steder,«  slutter Jan Juul.

Det er endnu ikke fastlagt, hvornår KARMA By Juul præcist åbner, men det bliver i starten af oktober, når butikken er klar. Til den tid vil man, som i den gamle Juul-butik, blive budt på kaffe i hverdagen og vin i weekenden, ligesom det også er muligt at komme ind i butikken efter lukketid, hvis man har lavet en aftale på forhånd.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer