De driftige erhvervsfolk og ægtepar Annette Dal og Jesper Hansen har sammen købt Hotel Gammel Havn i Gothersgade. Sammen har parret de seneste år, blandt andet, drevet den populære Cafe Mums på den anden side af Oldenborggade. Nu føjer de endnu et spændende kapitel til deres CV, når de kan kalde sig hotelejere.

“Det bliver super spændende, og vi glæder os vanvittigt meget til at komme i arbejdstøjet, hotelbranchen er for os en helt ny branche, som vi tilgår med stor ydmyghed, men som vi samtidig mener vi har noget godt at bidrage med”, siger Annette Dal, og forsætter. ”At blive hotelejer er noget Jesper og jeg har drømt om og talt om i lang tid, og efter mange sene aftener er vi nået i mål. Og da først beslutningen var taget har det været svært at vente med at få nøglerne overdraget til hotellet”.

I lære som hotelejer

”Nu handler det i overdragelsesperioden om at få så meget hotelviden som muligt, vi glæder os især til at lære hotellets mange faste gæster at kende, og ikke mindst hotellets personale. Som sagt så tilgår både Annette og jeg hotelbranchen med stor ydmyghed, det er en helt ny boldgade for os” siger Jesper Hansen og forsætter; – ”Alle markedsanalyser peger på generel vækst for hotelbranchen i Danmark, og de sidste års belægningstal for hotellerne, i og omkring Fredericia, indikerer da også i den grad vækst. Det er klart med Danmarks tredje største messecenter placeret i Fredericia, er der en naturlig søgning til byen, og den succes Grete Højgaard har i MESSE C, med messer og konferencer, sammenholdt med den voldsomme vækst Fredericia har på erhvervsudvikling og tiltrækning af nye virksomheder, det vil vi meget gerne understøtte med gode værelser til erhvervsturister i midtbyen.

Langt de fleste af hotellets erhvervsturister booker værelserne, fordi de gerne vil bo bynært, så de efter en lang messedag f.eks. kan gå i biografen, i teatret, på café og bar, eller bare gå en god lang tur på voldene eller rundt om kanalbyen, og samtidig være tæt på deres hotel. Og lige netop det issue, synes vi er super spændende, at Hotel Gammel Havn bliver valgt til på grund af sin beliggenhed”.

Fremtiden tegner forsat godt for Fredericia

”Med Café MUMS beliggenhed så har jeg naturligvis fulgt meget med i hele udviklingen af Kanalbyen og den udvikling Fredericia bymidte står midt i”, siger Annette – ”Den udvikling Fredericia generelt gennemgår i disse år, er helt fantastisk og har en klar afsmitning på os alle, både som borgere og som erhvervsdrivende. Nye caféer og restauranter, senest Street Food, har fået øjnene op for Fredericia, og det er så dejligt at se det aftenliv byen har fået, og her er det væsentlig at nævne den store succes Fredericia Teater har, det er så sandelig med til at skabe byliv, efter butikkernes lukketid”

”Det er vildt spændende at følge den transformation Fredericia er midt i, og i forhold til midtbyen syntes jeg faktisk byen er på rette vej”, siger Jesper og forsætter – ”Den by-fortætning der sker i øjeblikket med sammenbinding af Kanalbyen med den etablerede midtby skaber et helt nyt Fredericia. Læg hertil, at internationale mastodonter bygger i Taulov, et centralt transportcenter, en dryport, bridgewalking, Naturpark Lillebælt og meget andet, hvorfor scenen er sat til udviklingen af vores fantastiske by og omgivelser, den udvikling skal hotellet være med til at understøtte fremadrettet, det er i alle tilfælde Annettes og mine intentioner, og når nu den gode John Cleese kunne fra Halløj på badehotellet kunne få det hele til at gå op i en højere enhed, så kan vi helt sikkert også, ” slutter den nye hotelejer, Jesper Hansen med et stort smil.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/
Annonce