I et herligt, blæsende septembervejr med dryp foroven var 7 personer fra Banedanmarks Key Account Management afdeling på den årlige udflugts tur, der i år gik til Lillebælt – mere præcist til Bridgewalking. Blandt de 7 personer, der tog turen op på Den Gamle Lillebæltsbro, var gæst nr. 25.000.

Kim Adamsson Feldborg, Banedanmark og gæst nr. 25.000 blev efter den flotte, men blæsende bridgewalking tur, overrasket med ’nomineringen’ og budt på bobler, kransekage, en fin buket, Bridgewalking t-shirt og kasket.

Kim Adamsson Feldborg udtalte efter turen: ”Det er helt fantastisk, ja ekstraordinært, især på midten af broen er der en rigtig flot udsigt. Jeg vil varmt anbefale andre en eftermiddags eller aften tur på Bridgewalking”.

Til daglig står Banedanmark for vedligeholdelse af Den Gamle Lillebæltsbro, så for dagens deltagere var det sjovt at opleve broen – nu også som en turistattraktion.

Det lille selskab fortsatte videre til Hindsgavl Dyrehave, videre ud til kysten, hvor der skulle spottes marsvin for at slutte dagen hyggeligt af på en restaurant ud til Lillebælt.

28.000 billetter er solgt
Bridgewalking Lillebælt blev indviet søndag den 10. maj i år ved H.K.H. Kronprinsesse Mary. Salget af billetter til den nye turistattraktion er gået over al forventning. Således var der budgetteret med 21.000 solgte billetter i 2015. Men i dag blev gæst nr. 25.000 budt velkommen og i alt er der allerede solgt 28.000 billetter.

Middelfart og Fredericia har sammen etableret Bridgewalking
Det er de to Lillebæltskommuner, Middelfart og Fredericia, der sammen har etableret og driver Bridgewalking Lillebælt. Ideen blev præsenteret af en borger i Middelfart Kommune, der havde besøgt Australien og der set, hvilken stor succes Bridgewalking var og stadig er i Sydney. Bridgewalking Lillebælt er med sin højde på 60 meter fra vandoverfladen knap så høj, som broen i Sydney, men attraktionen tegner til at blive et nyt turistmæssigt fyrtårn for Trekantområdet, ja for hele Danmark.

Fakta om Bridgewalking Lillebælt

  • Den Gl. Lillebæltsbro er 60 meter høj, målt fra vandoverfladen
  • Bridgewalking turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning
  • Alle skal iklædes en grå overtræksdragt, som man får lov at beholde
  • Ingen løse dele må medbringes på turen, ej heller kamera
  • Guiderne tager fotos på alle ture. Billeder downloades på Bridgewalkings Facebook
  • Priser(ved køb online): voksne: 249,00 kr. Børn under 16 år: 199,00 kr.
  • Sikkerhedskrav: Du skal være minimum 140 cm høj og have praktisk fodtøj på
  • Bridgewalking er ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere

Den Gamle Lillebæltsbro blev indviet 14. maj i 1935.

Læs mere på  www.bridgewalking.dk