Trods en anelse højdeskræk tog dagens gæst, nr. 10.000 på Bridgewalking, oplevelsen med ophøjet ro – og fik en herlig oplevelse øverst oppe på Den Gamle Lillebæltsbro med udsigt til sol, sommer og blå himmel.

Sonja Svane, der kommer fra Stilling ved Skanderborg, lider egentligt af højdeskræk, men hendes mand Hans Peter Svane, der havde inviteret, vidste, at fruen er til udfordringer. Begge var også særdeles begejstrede efter turen. Det skriver Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

”Det er en meget spændende og informativ tur – skidegodt”, udtalte gæst nr. 10.000. Overraskende var det også for Sonja, da hun blev ’udråbt’ som gæst nr. 10.000, budt på et glas champagne og en flot buket blomster, overrakt af de to Viceborgmestre, Mikkel Dragmose-Hansen, Middelfart Kommune og Ole Steen Hansen, Fredericia Kommune.
Sonja Svane anbefaler gerne Bridgewalking til andre og et par børnebørn, der også er til udfordringer, har noget at glæde sig til!

16.000 billetter solgt
Bridgewalking Lillebælt blev indviet søndag den 10. maj i år ved H.K.H. Kronprinsesse Mary. Salget af billetter til den nye turistattraktion er gået over al forventning. ”Vi havde budgetteret med 21.000 solgte billetter i 2015. Men da vi i dag – blot 2 måneder efter åbningen – kan byde gæst nr. 10.000 velkommen og samtidig notere, at der allerede er solgt 16.000 billetter, kan vi konstatere, at folk har taget Bridgewalking til sig. Hvilket de mange positive tilbagemeldinger på Facebook også vidner om”, udtaler Ole Steen Hansen, Viceborgmester i Fredericia Kommune.

Middelfart og Fredericia står bag Bridgewalking
Det er de to Lillebæltskommuner, Middelfart og Fredericia, der sammen har etableret og driver Bridgewalking Lillebælt. Ideen blev præsenteret af en borger i Middelfart Kommune, der havde besøgt Australien og der set, hvilken stor succes Bridgewalking var og stadig er i Sydney.

”Og selv om Bridgewalking Lillebælt med sin højde på 60 meter fra vandoverfladen er knap så høj, som broen i Sydney, så tegner attraktionen til at blive et nyt turistmæssigt fyrtårn for Trekantområdet, ja for hele Danmark”, siger Ole Steen Hansen.