Compagnie Bilbobasso fra Frankrig leverer en enestående flot gadeteaterforestilling med masser af fantastiske effekter.

Forestillingen ”Amor” er den største satsning ved gadeteaterfestivallen den 23. – 25. august i Trekantområdets Festuge. Rådhuspladsen i Fredericia kommer til at danne rammen om en stor oplevelse, og der er fri entré.

Kan man elske hinanden til døde? Det er det spørgsmål, som det franske gadeteater Compagnie Bilbobasso forsøger at finde svar på. Amor er en legende, vild og voldsom duel mellem to mennesker, der elsker hinanden… til døden.

Gadeteaterforestillingen tager udgangspunkt i en kvinde og en mand, der efter mange års ægteskab nu står i en flammende arena, antændt af alt det der med tiden har gået dem på nerverne. Madlavning, tøjvask, støvsugning og andre hverdagssituationer på hjemmefronten er centrum for en finurlig kamp, hvor selv det at tale er et påskud for at starte et forrygende flot fyrværkeri af et skænderi.

Compagnie Bilbobasso deltager i den internationale gadeteaterfestival i Trekantområdets Festuge, og du kan opleve den forrygende forestilling på Rådhuspladsen lørdag den 24. august kl. 21.00

https://www.billet.dk/order/tickets/13261438/tyrolerfest-i-fredericia-2019-eksercerhuset-2019-11-02-17-00-00?