Vestbyens Herretøj plejer at lave et telte- og gårdsalg, som er velbesøgt, men grundet Covid-19 situationen har de aflyst det. I stedet mærkes de sidste sommerrester ned og sælges med en god besparelse.

Indehaver af Vestbyens Herretøj, Henrik Hansen, kender sine kunder godt. Meget godt. Da vi aflagde den hyggelige tøjbutik var det ikke en undtagelse, da han skulle færdiggøre en kunde, som han er på fornavn med. Efter at have færdiggjort salget gik turen ud i baglokalet, hvor vi over en kop kaffe fik vendt situationen hos Vestbyens Herretøj.

»Vi har stadig lidt sommerrester, men vi aflyste vores telte- og gårdsalg pga. Covid 19 restriktioner. I stedet går stille og roligt og mærker ned med de sidste rester, og så kommer de ud på gadestativer og hænger, og man kan spørge op til 75 – 90 % på tingene,« indleder Henrik og fortsætter:

»Vi er ved at gøre butikken efterårsklar med de varer, der nu kommer ind. Grundet Covid-19 har der været lidt forsinkelse af leveringer, da det er lavet i østen og derfor ikke kommet til tiden. Sådan må det være, når situationen er som den er.«

Signal har gjort sit indtog hos Vestbyens Herretøj. (Foto: AVISEN)

En af de nye ting, der er kommet i butikken er Harristswed Jakke, som Henrik synes er lækker.

»Den er lavet af ren uld og er uopslidelig. Det er en lækker jakke, som man holder varmen i. Ellers er der generelt kommet ting i seneps gul, bordeaux rød, sort og  mørkeblåt,« forklarer Henrik, der også har fået et helt nyt mærke ind i form af Signal:

»Det er et mærke, der har alt, og passer perfekt til vores segment, selvom flere butikker har det i byen. Det er noget, som ikke sidder alt for tæt, og samtidig er smart.«

Efterårsfarverne kommet frem. (Foto: AVISEN)

I perioden fra marts – maj blev der aflyst et hav af fester efter nedlukningen af Danmark, men i august begyndte derfor alvor at komme gang i konfirmationer og bryllupper. Den var også noget Vestbyens Herretøj mærkede til.

»Efter det kom gang i den solgte vi jakkesæt i en periode, men jeg tror, at perioden med jakkesæt igen er ved at være overstået og så kommer der run på igen til oktober og november,« slutter Henrik Hansen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer