Gør brug af din stemme og stem på en kandidat til TREFORs repræsentantskab. Stem på en kandidat, der som forbruger ikke i forvejen er velsignet med stemmer fra politiske partier eller boligforeninger.

Ved sidste valg blev stemmeprocenten på 18 %, denne gang skal den gerne hæves til 30 %. Jo højere stemmeprocenten bliver jo mindre er sandsynligheden for, at få en politiker eller én fra en boligforening ind i TREFORs bestyrelse, hvor de alligevel et kort split sekund efter har glemt alt om forbrugernes interesse. Se blot på den nuværende bestyrelse.
Initiativerne er kommet fra os, der ikke er låst fast af at skulle pege på en bestemt politiker til bestyrelsen eller boligforeningsmand.

Det er ikke påvist, at en politiker eller en boligforeningsmand er bedre end de kandidater, der stiller op som forbrugere. De er naturligvis heldigere end os andre almindelige kandidater, de har jo fået stemmer på forhånd.
Jeg og en del andre almindelige forbrugere starter med én stemme, nemlig vores egen. Naturligvis håber jeg og de øvrige almindelige ikke tildelte kandidater, at du også vil stemme på en af os.

På stemmesedlen kan du jo se, hvem der repræsentere de politiske partier og boligforeninger. Hvis politikerne og boligforeningsfolkene altså spiller med åbne kort.

Jeg starter med min egen stemme.

Dennis Nielsen
Kandidat til TREFORs repræsentantskab
Brovadvej 46
7000 Fredericia