Fredag eftermiddag havde EventC og Business Fredericia samlet 70 erhvervsfolk til fyraftensbajer. Det var det tredje arrangement i rækken, der skal styrke det uformelle netværk.

Fyraftensbajeren er presset i de danske virksomheder. Der er travlt, og det kan måske virke lidt kedeligt, når man sidder få på et kontor og drikker en bajer om fredagen, og der mangler lige lidt mere. Men hvad gør man så, hvis det skal være noget andet, hvor man er flere og samtidig kan nyde det uformelle og danske, der ligger i at drikke en kold bajer. Man tilsætter lækre rammer, kolde fadøl og god musik.

“Vi gik og tænkte over, hvordan vi kunne få fyraftensbajeren tilbage i det fredericianske erhvervsliv, og efter et par møder blev vi enige om at skyde det i gang i et partnerskab mellem Business Fredericia og EventC. Setuppet er simpelt. Vi har to partnere, gerne en restauration, der har plads til 30-70 mennesker en fredag eftermiddag og så en bajer-partner. Her kan de to partnere fortælle lidt om deres koncepter, og så er der ellers dømt hygge,” fortæller Ulrich Nicolaisen og fortsætter:

“Det er halvanden times godt samvær, hvor man mødes med medlemmerne i Business Fredericia uden en overordnet dagsorden. Det er hyggeligt, og som du kan se, får man nogle gode snakke i nogle gode rammer.”

Også hos deltagerne er fyraftensbajerarrangementerne populære. Billetterne rives væk efter først-til-mølle-princippet.

“Det er gået over al forventning. Vi havde udsolgt på ingen tid, da vi var hos Vin Med Kant, hos Ti Trin Ned og i dag hos Oven Vande ved Volden. Vi må sågar oprette ventelister,” fortæller Ulrich.

Den opfattelse deler Jens-Peter Riis, Lars-Bo Ottesen og Vibeke Amstrup, der er med i dag.

“Det er en god måde at mødes på. Jeg kommer for hyggens skyld, men også for, at jeg kan sætte ansigter på de mennesker, jeg handler med, og de kan sætte ansigt på mig, så næste gang, de skal have hjælp til deres forsikringer, så de ringer til Jens-Peter fra GF Forsikring,” siger Jens-Peter Riis.

“Det er et fedt arrangement, som Business Fredericia og EventC har sat i søen. Jeg kommer naturligvis for at sige god weekend til de mange erhvervskolleger i Fredericia, men også for at nyde det gode selskab,” siger Lars-Bo Ottesen.

“Det sker mange gode ting i Fredericia, og udviklingen banker af sted, derfor er det også vigtigt for os at bakke op – og det gør vi ved at deltage i de arrangementer, der udbydes hos blandt andet, Business Fredericia. Jeg er virkelig glad for at være her i dag, og vi nyder selskabet,” fortæller Vibeke Amstrup.

Dagens partnere, Restaurant Oven Vande Ved Volden og Poul Maler er også i hopla, og der er plads til at tale netværke med gæsterne, men også at fortælle meget mere om, hvad både den flotte bygning, som Poul Maler ejer, kan og hvad køkkenet kan diske op med i restauranten. Der bliver også plads til ros til kokken og stedet i de film-optagelser, vi producerer fra lokationen. Se dette og meget mere i de indslag, du finder i artiklen her.

https://v2.billetten.dk/index/eventdetails/eventno/78034?&q=a8ef615e-8314-4194-95e9-c81006923fd3&p=9099cd99-9590-40a7-b97a-0599c89ea5bd&ts=1568531319&c=billetten&e=201801&rt=Safetynet&h=f9786748333eb3595271bf4257ae4b11
Køb billet her

Leave a Reply