Fynske Bank ønsker, at fondsmidler skal komme Fredericias borgere til gode. Derfor inviterer banken nu til “gå-hjem-møde” torsdag den 24. september i thansen lounge på Monjasa Park.

»Først og fremmest så glæder jeg mig over muligheden for at kunne støtte det lokale. Det betyder alt for Fynske Bank. Vores fonds eksistensgrundlag er samtidig bankens kunder, og det er takket være dem, at vi kan yde de bidrag, vi gør,« siger Privatkundechef hos Fynske Bank i Fredericia, Luise Juulsen og slutter:

»»Vi håber at se og høre fra mennesker, klubber og foreninger, der har gode projekter, som kan få gavn af fondsmilderne. Vi vil gerne nå bredt ud i byen, så alle har hørt om muligheden,«

Om arrangementet 

Tirsdag den 24. september 2020 kl. 17.30 – 19.30

i T. Hansen Lounge på Monjasa Park, Vestre Ringvej 102, 7000 Fredericia

Konsulent Henrik Bo Jensen fra Fonden for Fynske Bank vil bl.a. fortælle om Fondens formål, hvad vi støtter og hvordan man søger.

Arrangementet slutter med tapas og vin eller en øl.

Banken vil gerne have dine indspark til, hvordan Fredericia lokalt kan blive løftet via midler fra Fonden for Fynske Bank.

Tilmelding

På grund af Covid-19 har vi et begrænset antal pladser. Tilmeld dig via mail ds@fynskebank.dk eller telefon 76 20 39 61 senest den 20. september 2020.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer