Regnen silede ned foran Fynske Banks domicil i Fredericia. Foran holdt en bus fra Egeskov Turistfart, og allerede i god tid før afgang begyndte sæderne at blive fyldt op med trofaste sponsorer.

Fynske Bank er sponsor i FHK – men de har et hovedsponsorat hos de gule på Fyyyyn. I Fredericia er der dog ingen tvivl om, hvem Filialdirektør Dennis Storgaard holder med: Det er de rødklædte helte fra Fredericia. “Vi har lidt en intern konkurrence”, lyder det med et stort grin fra Storgaard.

Allerede kort tid efter den sensationelle sejr på hjemmebane i åbningskampen blev der tænkt hurtigt fra Fynske Bank. Man ville gerne invitere Fredericias sponsorer til GOG, for at se revanchekampen. Det var en idé der, da den blev præsenteret til det efterfølgende VIP-arrangement, høstede store klapsalver – og det var da også en god flok sponsorer, der greb chancen og tog på en lang onsdagstur til Gudme.

Sæderne i bussen nærmede sig alle at være optagede, da klokken rundede 18:30 og vi forlod Fynske Banks lokale domicil. Indledningsvist bød Filialdirektøren velkommen til de mange sponsorer – og så fortalte han også her, at han selvfølgelig gerne vil have håneretten internt hos Fynske Bank.

Derefter skulle den fyldte bus hverken sulte eller tørste – så der blev sendt lækre sandwiches rundt og dertilhørende øl eller sodavand. Som det altid hører sig til ved Fredericia HK’s sponsorarrangementer står Henrik fra Fredericia Vinhandel klar med noget lækkert at drikke – og denne gang var der tale om hvad kan kaldte “Verdens Bedste Juleøl” og en super god rom.

Turen gennem Fyn bød på gode snakke, livlig stemning – og kø på motorvejen. En kø gør dog ikke noget, når snakken gik så lystigt. Omkring halvanden time efter afgang trillede bussen ind foran SU’VI:T ARENA og sponsorerne strømmede ind i hallen.

“Vi havde egentlig fået pladser på Fynske Bank-tribunen, men altså jeg ville meget hellere sidde sammen med HK Ultras og de andre fra Fredericia – så jeg fik ændret billetterne!”, lød det fra Dennis, da billetterne til kampen blev fordelt.

“Der har været en super stemning i bussen, og opbakningen har været flot til denne tur. Det er kanon, at vi på den måde kan bakke op om drengene ved at sende en ekstra bus afsted til Gudme”, fortæller Dennis Storgaard ved ankomsten til SU’VI:T ARENA.

“Det er klart, at der er lidt sjov internt når vi har hovedsponsoratet i GOG. Der var en intern snak i forbindelse med den fænomenale åbningskamp, og det er da også på grund af den, at vi fik en spontan idé om, at vi selvfølgelig skal være med til returopgøret”.

Kampen endte ikke som Dennis og de resterende sponsorer håbede det. I kampens slutminutter kunne de, sammen med en busfuld fra HK Ultras, se de gulblusede GOG’ere løbe fra de lokale helte og dermed hente de to point. Omend kampens resultat ikke var som ønsket – så var der stående klapsalver fra de mange sponsorer til spillerne. Efter kampen fortalte flere af spillerne også, at man næsten skulle tro det var en hjemmebane, med alle de tilskuere der holdt med de i dagens anledning blåklædte FHK’ere.

http://www.enggaard.dk/
0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer