Middelfart Døgnrapport

Her på Fredericia AVISEN bringer vi dagligt nyheder fra Fyns Politi. Du kan følge med på fredericiaavisen.dk for de nyeste krimihistorier.

Brand i køretøj

Fredag klokken 17:59 har der været brand i en bil på Aulbyvej i Middelfart. Køretøjet brændte under kølerhjelmen, og køretøjet blev forsøgt slukket med pulverslukker.

Indbrud i sommerhus

Mellem torsdag klokken 16:00 og fredag klokken 07:00 har der været indbrud i et sommerhus i Asperup på Harevænget. Hoveddøren blev opbrudt, og der blev stjålet en sav af mærket festool, en flæksav af mærket festool, en industristøvsuger af mærket Festool, en dyksav af mærket Festool, en boremaskine af mærket Makita og to gipsskruemaskiner af mæret Makita, en laser af Bosch, en elhøvl af mærket Makita, en multicutter af mærket Makita, en vinkelsliber af mærket Makita, to ladestationer af mærket Makita, en arbejdsradio af mærket Makita, en fliseskærer af mærket Rubi.

Indbrud i privat beboelse

Mellem fredag klokken 10:00 og lørdag klokken 14:43 har der været indbrud på Gl. Slotsvej i Middelfart. Der blev opbrudt en terrassedør, og der er blevet stjålet otte Wegner y-stole i lys bøg.

Brugstyveri af reg. lastbil/varebil

Mellem fredag klokken 21:45 – 21:55 er der blevet stjålet en VW Touren varebil årgang 2008 med reg. nummer FJ96580. Den er stjålet med rette nøgler af to personer, der skulle prøvekøre bilen.

Signalement: A: Mand, Dansk af udseende, 24-26 år, 170-175 cm, Kropsbygning: Muskuløs, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Brun, Hårlængde: Kort, Talte: Dansk, Iført: Mørkt arbejdstøj.

B: Mand, 25-30 år, 180 cm, Kropsbygning: Spinkel, Hudfarve: Brun, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Mellemlangt, Yderligere kendetegn: Havde lidt skæg og lidt krøllet hår, Talte: Dansk, Iført: Sorte arbejdsbukser og sort arbejdstrøje.

Færdselsuheld

Klokken 11:08 i fredags var der et færdelsuheld på Gl Banegårdsvej i Middelfart.

Part 1, personbil kørte ad Gammel Banegårdsvej i vestlig retning, da hun pludselig blev svimmel, mistede herredømmet over køretøjet og påkørte et vejtræ. Part 1 påkørte i den forbindelse en parkeret bil, Part 2. Ejeren af det påkørte køretøj var på stedet. Part 1 kørt med ambulance på hospitalet til observation.

Færdselsuheld med personskade

Søndag klokken 12:26 var der et uheld på den fynske motorvej ved Middelfart.

To biler stødte sammen, hvorefter den ene bil pressede en motorcyklist ind i rækværket. Anmelder oplyste, at der ikke var nogen fastklemte og at anmelder, som er læge, har undersøgt motorcyklisten og skønner, der ikke er alvorlig personskade.

Færdselsuheld

Fredag klokken 16:28 har der været et færdelsuheld på den fynske motorvej ved Ejby.

Part 1, varebil kørte med ca. 110 km/t. i østlig retning ad den Fynske Motorvej ved Ejby og påkørte bagfra part 2, personbil, som ligeledes kørte i østlig retning med ca. 50-70 km/t. Ingen personskade.

Hærværk

Mellem torsdag kl. 18:55 – 20:50 har der været hærværk på en grøn Opel Zafira, personbil, årgang 2004. Hærværket er sket på Skolevænget i Middelfart, hvor bagdøren samt tankdækslet i højre side sås ridset med en skarp genstand.

Alle oplysninger bragt i denne artikel er oplyst af Fyns Politi ved den daglige døgnrapport.

https://www.facebook.com/Jysk-Service-ApS-445120938834572/