Fyns Politi arbejder på at klarlægge årsagen til de ætsningsskader, som tre gæster i weekenden pådrog sig efter at have drukket alkohol  på diskotek Bubbas i Middelfart.

Fødevarestyrelsen udtog prøver fra indholdet i en række flasker på diskoteket, og styrelsen har efter deres analyser konkluderet, at der ikke var noget galt med produkterne. Fyns Politi fortsætter derfor efterforskningen.

-Vi har fra sagens begyndelse efterforsket den, som vi ville gøre i en hvilken som helst anden sag. Det er naturligt at gøre i sådan en situation for at sikre spor og tekniske beviser, som ellers ville gå tabt. Nu ved vi så, at der ikke er tale om en fejl i et produkt, og det målretter vi så vores efterforskning efter, siger vicepolitiinspektør Sten Sørensen i en pressemeddelelse fra Fyns Politi.

Vicepolitiinspektør Sten Sørensen kan ikke sige noget om, hvilke ætsende stoffer gæsterne har indtaget, eller hvordan stofferne endte i drikkevarerne.

-Det er jo netop det, vi håber, den videre efterforskning vil klarlægge, siger Sten Sørensen.

Det var Fødevarestyrelsen, der søndag den 26. juni kontaktede Fyns Politi og oplyste, at Førevarestyrelsen var blev kontaktet af en sygehuslæge og af embedslægen om borgere, der havde været gæster på diskoteket i Middelfart.

En gæst blev behandlet og kort efter udskrevet fra Kolding Sygehus, men blev siden indlagt igen. Yderligere to personer blev indlagt på Odense Universitets Hospital med ætsninger i svælg og hals. De tre unge er nu alle udskrevet fra sygehuset.

Fyns Politi opfordrer fortsat til at søge læge, hvis man har været på diskotek Bubbas i weekenden og efterfølgende mærket symptomer som: Svie/brændende fornemmelse, sår eller afskalning på tungen eller slimhinderne i mundhulen, brændende fornemmelse i svælget, fortil på halsen eller forsiden af brystet, synkegener eller synkesmerter.

Fyns Politi hører også meget gerne, hvis nogen har oplysninger i sagen. Fyns Politi kan kontaktes på telefon 114.