Den populære Café Razz har netop vundet konkurrencen om Fyns bedste burger. Den smagfulde og fuldendte oplevelse har sendt gæsterne i burgerhimmelriget, og det glæder indehaver Rasmus Jørgensen.

Tusindevis af gæster har gennem årene nydt udsigten og duften af Lillebælt i almindelighed og i særdeleshed maden og hyggen på den fynske cafe i hjertet af Danmark. Nu har Café Razz’s lækre burger vundet hele Fyns smagshjerte og prisen som den bedste burger.

Det er Opdag Danmark, der står bag kåringen, og her har cafegæster stemt Razz’s burger i top.

”Det er naturligvis unikt og magisk at vinde sådan en pris. Gennem mange år har vores gæster rost vores burger til skyerne, og det har varmet både mit og mine medarbejders hjerte. Jeg er stolt af deres arbejde, det er godt gået,” siger Rasmus Jørgensen og fortsætter:

”Flere af gæsterne fremhæver både sammensætningen, smagen og serveringen. Dertil kommer, at vores råvarer naturligvis er af høj kvalitet. Det betaler sig i sidste ende. Nu vil jeg fejre det med mit personale, og vi skal sammen arbejde hårdt, passionerede og målrettede videre for at give vores gæster eventyrlige oplevelser, og så vil vi naturligvis gøre alt for at vinde konkurrencen om Danmarks bedste burger, hvor vi nu er blandt de sidste 10 finalister.

Om Opdag Danmarks Burgerkonkurrence

De seneste år er stadigt flere burgerkæder- og steder skudt frem og har taget kampen op med Burger King og McDonald’s. Men hvor får man Danmarks bedste burger? Der er nærmest tale om burgerkrig i nogle af de større danske byer. De nye burgerrestauranter har fået succes og flere af dem har allerede udvidet deres territorier. Nogle af dem er endda blevet kåret i internationale magasiner. Men hvem laver egentlig de lækreste burgers, når man spørger danskerne? Det har Opdag Danmark sat sig for at finde ud af, og derfor har de brug for din hjælp!

De 10 finalister er klar! Stem på din favorit mellem 11. september kl. 12.00 til 18. september kl. 12.00. Du stemmer her:

Annonce til uge 37 + 39 https://www.f-i-c.dk/50-aars-jubilaeum