International jazzkvartet åbner fredagsjam med koncert i cafeen

Kom til fredagsjam fredag d. 19. juli og nyd en fyraftensøl med dejlig live musik i caféen i selskab med bandet FUSK.


FUSK er en international kvartet ledet af den danske trommeslager og komponist Kasper Tom. Gruppen har 3 anmelderroste albums bag sig på tyske og polske pladeselskaber og har turneret i det meste af Europa siden 2008. Bandet tæller to af Danmarks fremmeste rytmegruppe folk: Den fremragende bassist Richard Andersson og den Svendborg-baserede trommeslager Kasper Tom.

Gruppen tæller desuden to af Europas fremtrædende og unikke improvisatorer: den legendariske, tyske basklarinetist Rudi Mahall og den fantastiske, polske trompetist Tomasz Dabrowski – begge unikke formidlere på deres respektive instrument. FUSK spiller trommeslageren, Kasper Toms musik, som i de senere år har fået mange flotte ord med på vejen af Europas jazzanmeldere.

Bandets seneste LP “The Jig Is Up” er med på “top 10 best of 2018” lister hos både den belgiske Radio (BRF), Polish Jazzblogspot og amerikanske Cadence Magazine. 

FUSK åbner fredagsJAM med en times koncert og herefter er scenen åben for alle med noget på hjerte. Så grib dit instrument og kom og skab nye musikalske forbindelser. På scenen forefindes flygel, trommesæt, guitar- og basforstærker samt mikrofoner.

FUSK starter kl. 15. Der er fri entre.