Det defensive fundament i FC Fredericia så solidt ud i det meste af udekampen mod Vendsyssel, som holdet søndag spillede 1-1 imod.

Efter endnu ikke at have tabt i sæsonen, og har vundet de tre seneste kampe, så kom FC Fredericia ned på jorden fra start mod Vendsyssel.

Hjemmeholdet bragte sig foran efter et forsvarskiks, der ellers har hørt til sjældenhederne i den her sæson. Kun i kampen mod Nykøbing har fundamentet defensivt vaklet, men set bort fra den ene episode i indledningen af opgøret stod fundamentet ligeså solidt som voldanlægget i Fredericia.

Der var ingen sprækker at spore, men der manglede til gengæld gennemslagskraft offensivt. Når det lykkedes at skabe noget farligt i første halvleg var det primært på kontra, og den slags muligheder kan man ikke forvente opstår i alle opgør, da de fleste hold på Monjasa Park pakker sig.

https://www.gfforsikring.dk/gftrekantomraadet

En af gangene mod Vendsyssel lykkedes det at slå til på en kontra. Et frispark blev hurtigt sat i gang, og kort tid efter lå bolden i Vendsyssels mål. Samson Iyede tog sagen i egen hånd og satte et raid i gang i højre side, og han spillede bolden til Kristian Kirkegaard, der i feltet spillede bolden videre til Christian Tue, som scorede til 1-1.

I den resterende del af kampen var der et fåtal af chancer i begge ender. Vendsyssels høje folk kunne volde FC Fredericia på dødbolde, men det blev ikke tilfældet, og i stedet var det FC Fredericia, der i kampens overtid var tæt på at score på en dødbold med et forsøg fra Valance Nambishi, men ind kom bolden ikke.

Træerne voksede dermed ikke ind i himlen for FC Fredericia, der havde sat næsen op efter tre point i Hjørring, men måtte tage der fra med et enkelt, og det rækker til en placering som nummer to i NordicBet Ligaen.

https://www.estate.dk/ejendomsmaeglere/midtjylland/estate-peter-moeller-fredericia

Se her vores karakterer fra opgøret:

UB = Uden for bedømmelse (ikke nok på banen)
00 = Dumpet
02 = Bestået
4 = Jævn god præstation
7 = God præstation
10 = Flot præstation
12 = Fremragende præstation

Alexander Nybo (7): Kunne intet stille op ved målet, men var derudover sikker i indgrebene.

Christian Ege (7): Solidt håndværk i forsvaret af anføreren.

Jeppe Gertsen (7 – Man of the Match): Forsvarsstyrmanden har sat skik på defensiven. Det er en god tilføjelse til truppen, som FC Fredericia har fået sig i den tidligere Silkeborg-spiller.

Erik Nissen (4): Boldomgangen var ikke alt for sikker, men det var indgrebene defensivt til gengæld.

Alexander Jensen (4): Ikke særlig markant offensivt, men lukkede det ned han skulle defensivt.

Andreas Lausen (4): Kæmpede alt hvad han kunne, men havde det svært mod de fysisk stærke Vendsyssel-spillere.

Valance Nambishi (4): Pasningsspillet halter efter fysikken, der er i top. Burde derudover have scoret, da han havde en fri chance, der blev sparket i sidenettet.

Christian Tue (4): Bortset fra målet var han ikke iøjnefaldende.

Kristian Kirkegaard (4): Lavede assisten til målet, og arbejdede hårdt i front.

Samson Iyede (4): Ikke så farlig som i sæsonens øvrige kampe.

Anders Holvad (4): Gjorde ikke den store forskel, da han kom ind.

Oliver Olsen (4): Var ophavsmanden bag Nambishis store chance.

Patrick Egelund (4): Ikke så iøjnefaldende som mod Esbjerg.

Jonathan Kjær (4): Kom en del med offensivt, men fik ikke skabt noget farligt.

Mikkel Basse (UB): Spillede ikke nok.